- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #53.801
O an için didim ,varsın tabii canımnBende varım ki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O an için didim ,varsın tabii canımnBende varım ki![]()
Keşke kilo almam gerekse benim de ,zor olmasa gerek benim içinbugünlerde cok istahsizim

Evet sana tabikide bütün obamdaki yafrukurtlarimaBana mıı ? Zehirli olmayacak ama dimi ?![]()

aşk entrika trip
hepsi var bizde Biliyorum tabii ki canım ,geldiğimden beri okuyorum burayı ben :) Çok hassas dönemdeyim de,aranız bozulmasın benim yüzümden diye çekindimEvet sana tabikide bütün obamdaki yafrukurtlarima
ben sürekli paylaşım yapiyordum da taşınma işi yüzünden pek aktif olamadımtam 1 yıldır bu topikten hiç ayrılmadım
Aaa neden zehirli olsun kisana öyle bir izlenim mi verdim
![]()
Kuzum sen tatlicadimla bu atişmalarimiza alış herkes biliyor artık biziaşk entrika trip
hepsi var bizde
![]()
Yaaa ben istemeden sana öyle bir izlenim verdim demekki kusura bakma canımBiliyorum tabii ki canım ,geldiğimden beri okuyorum burayı ben :) Çok hassas dönemdeyim de,aranız bozulmasın benim yüzümden diye çekindimOndan dedim zehirleyecek misin diye
Allah aşkınızı daim etsin
![]()
mivabağvAhahhahhaha ay Özüüümmm ne delisin gıııYaaa ben istemeden sana öyle bir izlenim verdim demekki kusura bakma canımasla öyle şey olmaz bilesin
![]()
Iyiki geldin aramıza![]()
Ben onu kendimden bile kiskaniyorum kikadın taş gibi hatun paranoyak etti beni
ya gözler
![]()

Hiç bilmiyorum kuzum yaaa kendi mi.kapatti acabane güzel canım
deniz ne zaman gelicek :/
Olsun sen ye gene debugünlerde cok istahsizim
Hiç bilmiyorum kuzum yaaa kendi mi.kapatti acaba
Vazgeçtim demişti en son banaBilmiyorum canım ben de
bir ara uzaklaşmak istemişti ama
Sağol canım ya içim rahatladıYaaa ben istemeden sana öyle bir izlenim verdim demekki kusura bakma canımasla öyle şey olmaz bilesin
![]()
Iyiki geldin aramıza![]()
Ben onu kendimden bile kiskaniyorum kikadın taş gibi hatun paranoyak etti beni
ya gözler
![]()