- Konu Sahibi bayan nihayet
- #54.741
Inadıma yerim o zaman,biliyom benGel seni takıma alalım zayıfla kizzhem yemezsin işte
![]()

Hazır hissetmiyorum kendimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inadıma yerim o zaman,biliyom benGel seni takıma alalım zayıfla kizzhem yemezsin işte
![]()

NedennnnInadıma yerim o zaman,biliyom ben kendimi
Hazır hissetmiyorum kendimi![]()

Evet o iyi oldu.Nedennnnbak tripli bilem incecik oldu
![]()

Sen çalışırken 64 dün bir ay sonra tekrar konuşalım bu konuyu bence evde oturmak acayip kilo aldırıyor bende öyle diyordum ama 6 kilo verdimEvet o iyi oldu.
Bana rejim diyet deme
Ya ben 64 kg'yum,çok iri sayılmam. Ama buzdolabı kardeşliği napar beni bilmem![]()
Doğru böyle evde oturmak kilo aldıracak bildim ben de.Sen çalışırken 64 dün bir ay sonra tekrar konuşalım bu konuyu bence evde oturmak acayip kilo aldırıyor bende öyle diyordum ama 6 kilo verdim
Ben gelince de herkes yok oluyorBen gelince kactilarçok korkarlar da
![]()
Ben de öyle olcak diye canlı yayında mantı yaptım vallahi![]()
Sen bilin Megcim aynen boğazını tut yoksaDoğru böyle evde oturmak kilo aldıracak bildim ben de.
Tutucam boğazımı tatlı az yerim artık napiim. Vefekat ben diyet takımına falan girmem,çok gerer beni bişeye mecbur hissetmek

Daha 10 kilo varBu arada aferim sana gıDemek 6 kg verdin
![]()
Verirsin kesin,azimlisin ne güzelDaha 10 kilo var
Durakladi kilo vermem deliricem bir aydır neredeyse gram gram gidiyorVerirsin kesin,azimlisin ne güzel
6 kilo da az değil mashallahDurakladi kilo vermem deliricem bir aydır neredeyse gram gram gidiyor
Nabersinizzz
Canım ya biz iyiyiz cok sukur sen nasılsın neler yapıyorsun.Nabersinizzz