- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #55.541
Aynen öyle yapıyor canimDe gettttbak şimdide sedayı manipüle etmeye calisiyorsun

Ben güme gittim zaten:))Yok yok sen söyle kenara gec
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle yapıyor canimDe gettttbak şimdide sedayı manipüle etmeye calisiyorsun
Ben güme gittim zaten:))Yok yok sen söyle kenara gec
Bence satır olsunkatır olsun katır,40 katır kaç para eder acaba
Olmadı sucukçuya veririm,gelsiinnn paralar
![]()
Yok ya sen güme gidermisin hiç ben biliyorum seni komşum o bana yeterAynen öyle yapıyor canim(((
Ben güme gittim zaten:))
Elini korkak alıştırma canim:)))Bence satır olsun![]()
Yaa kıyamam canım benim. İlaç içiyor musun sıcak tut kendini. Çok geçmiş olsun canımFaranjit galiba boğazım çok fena kafamı söküp atasım var yaaaa yok istemem artık komşu olmam deniz hanimlahiç merak etmedi beni
insan bi görmeye gelir
ama nerdeeee
hadi akşam gelmedi der merak eder sabah görmeye gelir ama nerdeeee
daha kahvaltı bilem yapmadim
![]()
Heh hheh geldim oynayalım o camanOyyyy nede sever Sibel teyzeleri oyun oynamayı
BarismamBarışın hadiiiii![]()
Canim komsum ben şimdi tarhana çorbası yapar ikizlerlw yollarim sanaYok ya sen güme gidermisin hiç ben biliyorum seni komşum o bana yeter
Sağol kuzum inşallah daha fazla yayilmaz ama cigerlerdede etki var sanırım dolu hep bronslarimYaa kıyamam canım benim. İlaç içiyor musun sıcak tut kendini. Çok geçmiş olsun canım
De getttHeh hheh geldim oynayalım o caman![]()
Barismamhasta hasta bana neler dimisss
![]()
Pamuklu pazen bak elimde kalcanElini korkak alıştırma canim:)))
Nerden buldun bunu abla pek güzelmiş:)))Hadi siz didişin corcuda hakem olarak bırakayım buraya![]()
![]()
Nerden buldun bunu abla pek güzelmiş:)))
Sattin beni senPamuklu pazen bak elimde kalcan![]()
Yaa ama bende istiyorum:))Çok eski bir arkadaştan çok tatlı demi,patenti bende ama birde nevreste'de![]()