- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #5.581
Yahu merak ettim artık bir kereYok yok rahatsız etmeyeyim
:)) iyi denk geldik o halde.... Aranılmakda çok güzel duygu imişş:)))
Foto yakıyor
Selam obamın güzel kadınları
Nasılsınız ? biraz hastalığımı toparlamak adına fazlaca uyudum, bugün yemek yiyebildim...
@KAFKAS- 'a küslüğümü ilan ediyorum.. günlerce gitmediğim oldu hoşgeldin bile demedi. bu kız beni sallamıyor
V Vinka bebeğim kütüphanene hayran kaldım.. ah orada olsam saatlerce incelemez miydim ...
Yılların birikimi artık :) valla birde sığmadı koliledik bazılarını eşimle. Kitaplık ekleyince koyucaz , paylaşabilirim kuzumavcılarda bi kitap cafe vardı bundan 3-4 sene evvel, baykuş cafe, sabah bi gidiyordum, akşam uyumaya dönüyordum. En sonunda üç beş kitap hediye ettiler de gitmeyi azalttım
Olsun elbet biriktirirsin , dert etme. Okuyor olmak bile çok güzel. Birktirmek işin lüksü :)Harika gerçekten bayıldım tebrik ederim.. benim koyacak yerim yok diye ikinci elden değiştiriyorum içim acıya acıya
Selam..Uykunda yediklerin de bol bol şifa olsun sana ve elbette ki kahveler eşliğinde:)))Selam obamın güzel kadınları
Nasılsınız ? biraz hastalığımı toparlamak adına fazlaca uyudum, bugün yemek yiyebildim...
@KAFKAS- 'a küslüğümü ilan ediyorum.. günlerce gitmediğim oldu hoşgeldin bile demedi. bu kız beni sallamıyor
V Vinka bebeğim kütüphanene hayran kaldım.. ah orada olsam saatlerce incelemez miydim ...
Selam..Uykunda yediklerin de bol bol şifa olsun sana ve elbette ki kahveler eşliğinde:)))
Obamızda Tüm Güzel Kadınlar Toplanmış Durumda:))Obamiza guzellik katiyosun guzel kadin
Ee hoşgeldin , geçmiş olsun canımmm :)Obamiza guzellik katiyosun guzel kadin
Ee hoşgeldin , geçmiş olsun canımmm :)
Denk gelemedik
İyiyim canım , teşekkür ederimHosbuldum madonnam, tesekkur ederim bebeğim... nasilsin
İyiyim canım , teşekkür ederim
Hastalığın ne durumda hafifledi mi
Ah kuzum, doktora gittm mi peki?Hafiflemediyatakdöşek yatmaya devam :/
Ah kuzum, doktora gittm mi peki?
Sıkı sıkı giyinirsin yahu ağrı çekmeye değer miYok bebegim aylik sendromlar işte...serum baglatirsam geçer ağrimevde iyiyim hiiic bu buz havada cikamam ki
Sıkı sıkı giyinirsin yahu ağrı çekmeye değer mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?