• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Bu deniz varya bu denizzzz:KK75::KK75::KK75: bir gün geçiremez bensizzzzz:KK75::KK75::KK75::KK75::KK75:bana bulaşmadan uyursaaaaaa:KK75::KK75::KK75::KK75:babaannesi girer uykusunaaaa:KK75::KK75::KK75::KK75::KK75:
:D :D :D
Bu akşam da bulaşayım bakayım,belki babannem girer rüyama gerçekten,çok özledim onu kıııız,öööyle böyle değil:110:
İnşallah bizim torunlarımız da bizi bu kadar sever :KK200:

:KK70: :KK70: :KK70:
Bu akşam da bulaşayım bakayım,belki babannem girer rüyama gerçekten,çok özledim onu kıııız,öööyle böyle değil:110:
İnşallah bizim torunlarımız da bizi bu kadar sever :KK200:
Ama bak nasıl girer bilemem ayyy babaanne bu deniz bana bulastiginda önce bir şimşek bir yıldırım çakta gel hadi canim:KK70:
İnsallahhh benimki sevilecek gibi değil :KK70:maşallah seninki sevilesi biseymis:KK36:

Pisssssssss:KK34: saat 10.30 da herkesler ayakta bir sen yatakta kalk diye geldim düdük çaldım oryantal koydum üstüne bide oynadım yeni yaranamadim:confused:
Herkeşleri evden yollamışım,zabahın 6sında kalkarak,yatakları toplamışım,ben uyumayayım da kim uyusun,sorarım sana :P

Herkeşleri evden yollamışım,zabahın 6sında kalkarak,yatakları toplamışım,ben uyumayayım da kim uyusun,sorarım sana :p
Saat 10 30 a kadar uyumak zorundamısın insan 9 a kadar uyur hadi en geç 9.30 olsun sennnnnn resmen ev bana kaldı diye vurdun totoyu yattin

Ama bak nasıl girer bilemem ayyy babaanne bu deniz bana bulastiginda önce bir şimşek bir yıldırım çakta gel hadi canim:KK70:
İnsallahhh benimki sevilecek gibi değil :KK70:maşallah seninki sevilesi biseymis:KK36:
Hem de nasıl tuzsuzuum,dizlerinde yatardım,masallar anlatırdı.Yalvara yakara yedirmeye çalışırdı.Mahallenin çocuklarının sevgilisiydi,babamın 2ci annesiydi üstelik.Çok şanslıydım çoook :KK36:Rabbim cennet bahçelerinde ağırlasın.:KK200:
Çocuklarım da bu kadar şanslı olsun isterdim :110:

Saat 10 30 a kadar uyumak zorundamısın insan 9 a kadar uyur hadi en geç 9.30 olsun sennnnnn resmen ev bana kaldı diye vurdun totoyu yattin
Enerji depoladım:DAma acısını çıkardım sonra,sarmalaar,yemekler yaptım,misafirim gelecekti

Hem de nasıl tuzsuzuum,dizlerinde yatardım,masallar anlatırdı.Yalvara yakara yedirmeye çalışırdı.Mahallenin çocuklarının sevgilisiydi,babamın 2ci annesiydi üstelik.Çok şanslıydım çoook :KK36:Rabbim cennet bahçelerinde ağırlasın.:KK200:
Çocuklarım da bu kadar şanslı olsun isterdim :110:
Maşallah insan iyi olunca kendinden yıllar yıllar sonra bile bahsettiriyor işte hemde ikinci anne ama merhametli demek napalim bizim çocukların şansı da kötü birer babanne yapacak bişey yok

Back
X