- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #56.501
Sürk mü o bak canım çekiyor zatiii goymus bu da buraya triplim yapma bana bunu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sürk mü o bak canım çekiyor zatiii goymus bu da buraya triplim yapma bana bunu
Ya gördün mü abla ne diyim daha bak her gece dedikodu gıybet her gece![]()
Bu deniz varya bu denizzzz
Afiyet olsun abla sabah sabah zararlı çekirdek çok yeme bak nene olcen dahaHahahahahaa çekirdeğimi aldım çıtlıyommm![]()
Afiyet olsun abla sabah sabah zararlı çekirdek çok yeme bak nene olcen daha![]()
Afiyet olsun o oldu bak işte sen çiğdem yerine ye mısır gevreginiMısır gevreğimi yidimmm![]()
Hayaller hayatlar
Afiyet olsun o oldu bak işte sen çiğdem yerine ye mısır gevregini![]()
Wuhuuuuuuuuuuuuuuuuu afiyet şeker olsunYanındada çayım ohhhh sefam olsun![]()
Bu deniz varya bu denizzzzbir gün geçiremez bensizzzzz
bana bulaşmadan uyursaaaaaa
babaannesi girer uykusunaaaa
![]()
Ama bak nasıl girer bilemem ayyy babaanne bu deniz bana bulastiginda önce bir şimşek bir yıldırım çakta gel hadi canim![]()
![]()
Bu akşam da bulaşayım bakayım,belki babannem girer rüyama gerçekten,çok özledim onu kıııız,öööyle böyle değil
İnşallah bizim torunlarımız da bizi bu kadar sever![]()
Herkeşleri evden yollamışım,zabahın 6sında kalkarak,yatakları toplamışım,ben uyumayayım da kim uyusun,sorarım sanaPissssssssssaat 10.30 da herkesler ayakta bir sen yatakta kalk diye geldim düdük çaldım oryantal koydum üstüne bide oynadım yeni yaranamadim
![]()
Saat 10 30 a kadar uyumak zorundamısın insan 9 a kadar uyur hadi en geç 9.30 olsun sennnnnn resmen ev bana kaldı diye vurdun totoyu yattinHerkeşleri evden yollamışım,zabahın 6sında kalkarak,yatakları toplamışım,ben uyumayayım da kim uyusun,sorarım sana![]()
Wuhuuuuuuuuuuuuuuuuu afiyet şeker olsun![]()
Hem de nasıl tuzsuzuum,dizlerinde yatardım,masallar anlatırdı.Yalvara yakara yedirmeye çalışırdı.Mahallenin çocuklarının sevgilisiydi,babamın 2ci annesiydi üstelik.Çok şanslıydım çoookAma bak nasıl girer bilemem ayyy babaanne bu deniz bana bulastiginda önce bir şimşek bir yıldırım çakta gel hadi canim
İnsallahhh benimki sevilecek gibi değilmaşallah seninki sevilesi biseymis
![]()
Enerji depoladımSaat 10 30 a kadar uyumak zorundamısın insan 9 a kadar uyur hadi en geç 9.30 olsun sennnnnn resmen ev bana kaldı diye vurdun totoyu yattin
Bak bana sarma deme yaptığın yemekleri söyleme gadinnnnnnEnerji depoladımAma acısını çıkardım sonra,sarmalaar,yemekler yaptım,misafirim gelecekti
Maşallah insan iyi olunca kendinden yıllar yıllar sonra bile bahsettiriyor işte hemde ikinci anne ama merhametli demek napalim bizim çocukların şansı da kötü birer babanne yapacak bişey yokHem de nasıl tuzsuzuum,dizlerinde yatardım,masallar anlatırdı.Yalvara yakara yedirmeye çalışırdı.Mahallenin çocuklarının sevgilisiydi,babamın 2ci annesiydi üstelik.Çok şanslıydım çoookRabbim cennet bahçelerinde ağırlasın.
Çocuklarım da bu kadar şanslı olsun isterdim![]()
Aamaaan,sarma işte,ııyy,brokoli enn bi iyisi bi kereBak bana sarma deme yaptığın yemekleri söyleme gadinnnnnn![]()