• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

tumblr_n02h3fNWvQ1rj305uo1_400.gif

iyi akşamlar

Uzun hikaye ne sen sor ne ben anlatayım :KK43: takıma geri döndüm :(/:kızgın:Ama hepsi 20 günde değil ayyy ne bileyim yaa :cry: Çok mıtsuzum neler oluyor bana vücuduma anlayamıyorum :cry:
Doktora gittim değerlerim hep yüksek kilo artışım başlamış dedi önlemini alman lazim :KK42: Ailemde herkes kilolu kalp, tansiyon, şeker, iltihap hastalıkları hepsi yüksek oranda yaşıyorlar :cry: bende onlar gibi olmak istemiyorum :KK42:55 di bu vücut :cry:

Uzun hikaye ne sen sor ne ben anlatayım :KK43: takıma geri döndüm :KK43:/:kızgın:Ama hepsi 20 günde değil ayyy ne bileyim yaa :cry: Çok mıtsuzum neler oluyor bana vücuduma anlayamıyorum :cry:
Doktora gittim değerlerim hep yüksek kilo artışım başlamış dedi önlemini alman lazim :KK42: Ailemde herkes kilolu kalp, tansiyon, şeker, iltihap hastalıkları hepsi yüksek oranda yaşıyorlar :cry: bende onlar gibi olmak istemiyorum :KK42:55 di bu vücut :cry:
Geçmiş olsun canım :(

Back
X