- 25 Şubat 2017
- 5.361
- 24.604
- 548
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #56.741
Yoksa... söylemeye dilim varmiyoBende bi görebilsem anneciğimi
1 yaşlarındalar bakalım minnak prensesler:)Ayy senin ikizlerin mi var maşallah ne kadarlar
Deniz güç ver bana:))Niye kötü olsunki kendini savunsun,kendini koruyacak tabiiki,nefsi mudafaa yani:))
Yok canım yok. Şükür hayatta da Türkiye'de,3 yıl olacak gitmek nasip olmadıYoksa... söylemeye dilim varmiyo
Ay yerim ben onları ya1 yaşlarındalar bakalım minnak prensesler:)
Deniz güç ver bana:))
Ikizler fena ama oğlum tam bir istanbul beyefendisi :-D:-D
Sen nerdesin ki cnmYok canım yok. Şükür hayatta da Türkiye'de,3 yıl olacak gitmek nasip olmadı
Öperim zevkle:))Ay yerim ben onları ya
Op benim yerime lütfen
Hahhaaay,annemin günde 3 öğün yemeklerden önce eteği belinde süpürgesi elinde diye bir doz övdüğü kız kocaya kaçınca annem çok sarsılmıştı,biz tabiay zaten bu her genç kızın hayatının bir parçası her anne çok över başka kızları kizina:)) bide gözü açık olun bak bilmem Zeynep ne kadr hamarat pek bi güzel misafire güler yüzlü
Valla arkandayım pamuk,küçük oğlum 2 yıl önce okuldan geldi ama sinir küpü.1 yaşlarındalar bakalım minnak prensesler:)
Deniz güç ver bana:))
Ikizler fena ama oğlum tam bir istanbul beyefendisi :-D:-D
Çok doğru canmValla arkandayım pamuk,küçük oğlum 2 yıl önce okuldan geldi ama sinir küpü.
Baktım yatağına girmiş ağlıyor.
Bir çocuk ona çelme takmış,yere kapaklanmış kuzum.
Ama kuzenlerine karşı öyle öğrettiğimiz için,kıyıpta vuramamış,ama öfkeden saçlarını yoluyor.
Karşıma aldım,dedim oğlum vurana vur,nasıl can acıyor öğrensin.
Kimi der,aa ben hiç karışmam,onlar anlaşsın aralarında.Onlar genelde başkasını döven çocuklar,karışmaz tabi...
Hahhaaay,annemin günde 3 öğün yemeklerden önce eteği belinde süpürgesi elinde diye bir doz övdüğü kız kocaya kaçınca annem çok sarsılmıştı,biz tabi
Bak o çocuk yine sataşmış,oğlumda aynısını yapmış,çocuk şaşalamış,bir daha tekrarlanmadı,oh be anne dünya varmış demişti.Çok doğru canm
Yarım saat var gelmesine bakalım
Gelince bi konuşayım
Allah kavuştursun canım.Akaba soracak oluyorum hep,yemekler farklımı,zorlanıyormusun,çeçen ve libyada,iki taraftan da etkilenmişlerdir değil mi?Yok canım yok. Şükür hayatta da Türkiye'de,3 yıl olacak gitmek nasip olmadı
Bak haklısın bu konuda canimBak o çocuk yine sataşmış,oğlumda aynısını yapmış,çocuk şaşalamış,bir daha tekrarlanmadı,oh be anne dünya varmış demişti.
Öğretmene söyle diyordum başlarda ama,o zaman da,arkadaşları gözünde gammaz,öğretmen gözünde mızmız oluyor çocuklar.
Canim bu kadar gerilme alışmaya calisBak haklısın bu konuda canim
Biri vuruyorsa bizde kendimiZi koruycaz yani sonuçta
Gelsinde dakikalar geçmiyor yaa
Şimdi gördüm girmedim,gerçek mi sence,bir bakayımKizlar bdv de + 18 bi konu var gördünüz mü dona kaldım valla
Gerçek degildir bence ya kendisi faké yada kocası çok pis bir oyun oynamış gibi geldiŞimdi gördüm girmedim,gerçek mi sence,bir bakayım
Amaan,manyakmış oda,nedir o ya,insan camdaki gölgesinden korkuyor,ne cesaret...Gerçek degildir bence ya kendisi faké yada kocası çok pis bir oyun oynamış gibi geldi
İnşallah canmCanim bu kadar gerilme alışmaya calis
Hanim abla da o yüzden gitti sanırımAmaan,manyakmış oda,nedir o ya,insan camdaki gölgesinden korkuyor,ne cesaret...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?