- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #56.801
Bende geyikten gittim yok yereBen şimdiye kadar bir gün ban yedim ve hakaret edildi bana o günden sonra pek muhatap olmuyurum konulara![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende geyikten gittim yok yereBen şimdiye kadar bir gün ban yedim ve hakaret edildi bana o günden sonra pek muhatap olmuyurum konulara![]()
Ben s...a sarıyorum pamuk,adını diyince tusuz kızıyoYarın öğretmenler günüymüş
Bende gitcem kaynana fikir ver hediyeyi toplu olarak almışlar para falan getime dediler elim boş mu gideyim???
O ne,hiç anlamadukBen s...a sarıyorum pamuk,adını diyince tusuz kızıyo
Öğretmenler odasında ikram edilecek.Ama senin bebişlerin var,yoksa bir kurabiye yap derdim
Birde enişteli konu açıldı. ..İnsan gaza geliyor,hele konuya inanmayınca![]()
Valla oğlumun talibi çok:-D:-D:-DYok vazgeçme sibel den daha iyi dünuru nerden bulcan![]()
Sarma mi:)Ben s...a sarıyorum pamuk,adını diyince tusuz kızıyo
Öğretmenler odasında ikram edilecek.Ama senin bebişlerin var,yoksa bir kurabiye yap derdim
Yapamazsın canım,nen bile zorlandım,sabah yaprağı haşlayıp gittim,eve yorgun geldim,yemek mutfak,ancak sarıyorum bak,daha pişecekBirde enişteli konu açıldı. ..
Valla oğlumun talibi çok:-D:-D:-D
Çabuk gelsin bebis sibelim inşallah♥
Sarma mi:)
Cokk severim ama şimdi başlasam haftaya biter:)
Pasta çiçek hediye alınmış ama ben de bişey alayım istiyorum
Evde yapamam mümkün değil![]()
Afiyet bal şifa olsun inşallah canm ama evet yapamamYapamazsın canım,nen bile zorlandım,sabah yaprağı haşlayıp gittim,eve yorgun geldim,yemek mutfak,ancak sarıyorum bak,daha pişecek![]()
En kolay dolma biber dolmasi onu bile özledimYapamazsın canım,nen bile zorlandım,sabah yaprağı haşlayıp gittim,eve yorgun geldim,yemek mutfak,ancak sarıyorum bak,daha pişecek![]()
Çocuklara birşeyler olabilir aslında evetEn kolay dolma biber dolmasi onu bile özledim
Ne alınabilir peki?
Para da verme sen yeni başladın gel yeter dediler
Boylede olmuyor ama para goturcem bide acaba cocuklara çikolata falanmi alsam
Bir yarin markete gideyim ben canm zaten üst katında da pastane var olmadi kurabiye alirimÇocuklara birşeyler olabilir aslında evet
Gitmeeeeee olmaz eli boş sembolik bir kalem bişey alabilirsin benceYarın öğretmenler günüymüş
Bende gitcem kaynana fikir ver hediyeyi toplu olarak almışlar para falan getime dediler elim boş mu gideyim???
Günaydın nöbetçibaşıGünaydın güzeller![]()
İlk günaydın ben verecektim ama kaçırdım benden önce uyananlar varmışGünaydın güzeller![]()
Dimi?Gitmeeeeee olmaz eli boş sembolik bir kalem bişey alabilirsin bence
Adamsınnn kizzzzzYok vazgeçme sibel den daha iyi dünuru nerden bulcan![]()
Aynen bencede eli boş olur olmaz yaniDimi?
Sınıf annesi aradi sadece gel herkesin annesi veya babasi gelecek sende ol dedi sallanip gitmeyim dimi öyle dedi diye:))))
Ben s...a sarıyorum pamuk,adını diyince tusuz kızıyo