- 25 Şubat 2017
- 5.361
- 24.604
- 548
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #56.921
Ne agrine var akabamAğrım var çok,nerde uyucam bu saatte ?hem bende de var azıcık o yüzden alınmam yani
Canım yaaa beni de kirmazmissGel dönek 2 turben başlamadan bunlar bitirmiş
Neren ağrıyor ahahahajah anlaştık o zamanAğrım var çok,nerde uyucam bu saatte ?hem bende de var azıcık o yüzden alınmam yani
Canım kazadan sonra ameliyat oldum,bir türlü iyileşemedim tam. Çiviler falan var,içten içten acıtıyorlar gibiNe agrine var akabam
Yok kız izi kalirHanım ablanın nenesi Arap dudaklı
Bacağım kara vijdanlıNeren ağrıyor ahahahajah anlaştık o zaman
Çok geçmiş olsun ya ne kazasi geçirdinki cnmmCanım kazadan sonra ameliyat oldum,bir türlü iyileşemedim tam. Çiviler falan var,içten içten acıtıyorlar gibi
Seni kıracağıma kafamı kırarımCanım yaaa beni de kirmazmiss
Sanki dugune gidiyorum gibi sevindim
Sağolasın canımÇok geçmiş olsun ya ne kazasi geçirdinki cnmm
Seni kıracağıma kafamı kırarım
Aa acemi demekki kaldırıma çıkmışSağolasın canımkaldırımda araba çarptı yürürken. Genç bir Arap kardeş sağolsun
Ahahahahahahha kara olduğum doğrudurBacağım kara vijdanlıvicdan değil bak vijdan
Deli gibi sürüyordu,park halindeki arabaya çarpıp yavaşlamasa ben şu anAa acemi demekki kaldırıma çıkmış
Acil şifalar dilerim caninm
Sağol cancağızım,inshallahAhahahahahahha kara olduğum doğrudurgeçmiş olsun geçer inşallah uykusuz kalmazsin
Aynen yaaAhahahahhahahajçürütür vallahi
Ayy öyle deme yaa içim bi tuhaf oldu.Kader işte bazen ince çizgiler vardır hayatimizdaDeli gibi sürüyordu,park halindeki arabaya çarpıp yavaşlamasa ben şu ançok çok uzaklarda olacaktım
Hemde nasilVakum özellikli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?