- 13 Eylül 2015
- 21.921
- 68.892
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #57.541
günaydın meeeegBir günaydın da benden yafrukurtlar
Eline sağlık Akaba canım
günaydın meeeeg ♡♡♡Bir günaydın da benden yafrukurtlar
Eline sağlık Akaba canım
günaydın çikilataaa,hoşgeldin canoGunaydinnnn
Allah beterinden saklasın canım inşallah işiniz düzgün gider de gelirsinizBu kaza olmasaydı bu yıl geliyordukburda ki yerler satılsa tamamen geliyorduk. Her işimiz aksi gitti
Her gün bişeyle geliyoruz:))
Anneecimmm neden hep esofman giyiyorsun babam sana pantolon almıyor mu
İnşallah canim♥♥♥
Ama evdeyim o yüzden rahat diye giyiyorum dedim cevap babami arayip diyeyim sana pantolon alsin annecim biliyomusun pantolon da cok rahat :))))
Yerin dibine girdim:))
Benim çocuğum yok aynı pasaklilik bende mevcut dün Akşama pijamalarla durdum evde bana en rahat böyle geliyorValla sen beni bi görsen paspallikta bayrağı ben tasirim:))
Öyle galiba yaa yavrum benim:) bi kerede çok siskosun demişti bana ama ikizlerim vardi karnimda :)
Gördün pantolon alacak damadı sevinirsin tabibu benim damat dimi beklesin ona kız dogurucam
En son bacagimi koparıp vericem sana doy tamamenYağlı şeyleri akşamdan yemiyorum
Yarın öğlen ızgara yaparım
Gördün pantolon alacak damadı sevinirsin tabibu benim damat dimi beklesin ona kız dogurucam
Olur geleyim tam bizlik işler bunlar biliyosun hamuru sade yavrum un su tuz yarın bende yapicam bundan perşembe canakkale ye geliyoruz yemin torenineHamurunu neyle yoğuruyorsun sibil,bana gel de yufka açalım terasta
Buraya geziye gidelim obacanakama bu bacanak değil
Git hadi git damatla ikizleri bana bırak biz bakarız beraberce onlara@tuzsuz_ruh u almayalm:))))
O teepedeen buu tepeyeeEn son bacagimi koparıp vericem sana doy tamamen
Caklitttttt cannnnnnNe cok ozlemisimmm
Ahahahahah tabi akıllı damat bu damat ondan beğendim kaptım hemenGördün pantolon alacak damadı sevinirsin tabi
O teepedeen buu tepeyee
Koyuun oolurmuu
Biizim obadaki taatlı sibelee
Dooyuum ooluurmuu
İntten baktım akşam da,yumurtalı filan bir hamur var böyle katlı için,ama o sıkar hamuru sanki,peki hamur yarıdan kesilip mi rulo oluyor?Olur geleyim tam bizlik işler bunlar biliyosun hamuru sade yavrum un su tuz yarın bende yapicam bundan perşembe canakkale ye geliyoruz yemin torenine
Yok normal beze yapıyorum ben tek tek koparıpİntten baktım akşam da,yumurtalı filan bir hamur var böyle katlı için,ama o sıkar hamuru sanki,peki hamur yarıdan kesilip mi rulo oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?