• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Aaa sen bizim komşu Lamia değil misin:rolleyes: :skandal:
Maşayla kavanozu tanıdım,soğanı da gözüm ısırıyor:KK70: :KK70:
Bak bak nelere tikat etmiş,neleri ısırmış tikatli IcimdekiSonsuzDeniz IcimdekiSonsuzDeniz hanımın gözü:halay:
Ancaaakk bu kadar tikatli idiyseniz şayet,ordaki kavanozun kapağının üzerindekini de görebilmeliydiniz ahahahhahha:KK59:

Imza;komşu Lamiagil:KK30:

12247682_10206397308906444_61326945787711653_o.webp

Geçmiş olsun bebeğim hepinize,olsun,ara sıra bak böööyle:KK57: bize,yeter:KK60:

Baaaak baaaak,kırmızılı kırmızılı kırıtıyo bide salına salına:21::21:Hayırlı olsun canım:KK60:

Kız niye kapıyon,onlar bileğe kadar çapraz bantlı,koparma bak:KK20:

Hepimizin versin cano,Allah niyetlerinizi kabul etsin,benim de inşallah:KK200::KK200::KK200:
Teşekkür ederim canım :)) :KK19:

:KK70::KK70::KK70: lazlarin en delisi sensin biliyon dimi:KK70::KK70::KK70:

Ayakkabıları tuzsuz almış duyduğuma göre :110: Kandil akşamı diye giyip gezcektim ama,mübarek akşam diye:110: o_O

Lazların en cicisi mi diyon,he o benim:KK45::KK45::KK45:

Yedekleri var :)

:KK45:

Öncekiler bantlıydı sanki o_O
Ama olsun,kızılay dağıtmış gibi bir olmasın tuzsuzla :KK45:

Mutlu olursun didim bende :KK12: değiştirme kartı var içinde :p

Ne yani sen şimdi benle aynı ayakkabıyı giymeyecekmisin :işsiz:

Hayır delisi dedimmmmm:KK62::KK62::KK62:

Eki Görüntüle 2073522
Aaa hakkatten inceymiş bileklerin,haklıymışsın canım,özür dilerim :KK60: :KK70:
Yaaaaaa oba delileri :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK70::KK70::KK70::KK70:
Çok tatlısınız :KK37:

Denizzzzz o ayak ne yaaaa hayatta inanmam sibelin olduğuna :KK64::KK70::KK70::KK70:

O ne kız toynak gibi :rolleyes::rolleyes: bu resmi Sibel görünce sen napcan onu düşün :-):-)
Bence gurur duycak kendiyle,diyeti bırakıcak artıkın :cool:
Bak bak nelere tikat etmiş,neleri ısırmış tikatli IcimdekiSonsuzDeniz IcimdekiSonsuzDeniz hanımın gözü:halay:
Ancaaakk bu kadar tikatli idiyseniz şayet,ordaki kavanozun kapağının üzerindekini de görebilmeliydiniz ahahahhahha:KK59:

Imza;komşu Lamiagil:KK30:
Kız lamia,geçenki misafirlerin kimdi,perdenin arasından gördüm de o_O çıkaramadım
Neee sabahın köründe çaymıı:mad:banane yaa ben uyucaaam:uykucu::uykucu::uykucu::uykucu::uykucu::uykucu::uykucu::uykucu::uykucu:

Back
X