- 13 Eylül 2015
- 21.921
- 68.892
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #58.241
hoşgeldin hebele hubeleeeAmaninnnn bacimm niye öyle ettiler sana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin hebele hubeleeeAmaninnnn bacimm niye öyle ettiler sana
Profili kapadim canim onu da öğreneyim:)Duaya ek bir de özelini mesaja kapasan
Öyle oluyo dimi,ben de tam bilmiyorum,triplinin mesajı kapalı mesela...
Hosbuldumhoşgeldin hebele hubeleee![]()
Sana rağbet bol desene :)Profili kapadim canim onu da öğreneyim:)
Mesela bdv ye biri konu acıyor ben yorum yazıyorum hemen sap mesaj
Benim derdim bu:))
Yahu ben napayım derdini zaten yazmissin herkes ceval veriyor bana ne mesaj atiyon
Bi başkası bi yorumumu okuyup biliyor musun bende ayniyim dertleselim:)öbürü ya cok hossun tanisalim:)
Valla yetti
Hem nasıl,kalemiti ceynin don modeliBunu Byil bayila giyerim vallaherifnen uyurken pekte güzel
Ah bilmiyorum ki parcaladilar beniAmaninnnn bacimm niye öyle ettiler sana
Bütün geceliklerimi atıyorum yarin ilk iş bundan dikdircem
Sen dik,manevi değeri olsun:))Ah bilmiyorum ki parcaladilar beni
Bütün geceliklerimi atıyorum yarin ilk iş bundan dikdircem![]()
Ya hiç size atan yokmu tek benmiyim yaaSana rağbet bol desene :)
Hem nasıl,kalemiti ceynin don modeli![]()
böyle dona can kurbannAh bilmiyorum ki parcaladilar beni
Bütün geceliklerimi atıyorum yarin ilk iş bundan dikdircem![]()
5 senede falan biter heralde bilmem ki dikiş hiç:))Sen dik,manevi değeri olsun:))
Valla pek güzelmiş beğendim:)böyle dona can kurbann
Bana hiç atan olmadı 1 kisi haricinde onunlada epey epey telefonda falan görüşmeye arkadas olmaya basladik ilk ve sonduYa hiç size atan yokmu tek benmiyim yaa![]()
Hani ikizlerim var onun için atanlara seve seve cevaplıyorum yardimci olmak güzelBana hiç atan olmadı 1 kisi haricinde onunlada epey epey telefonda falan görüşmeye arkadas olmaya basladik ilk ve sonduneyin cekiyo milleti acaba
![]()
Yaaa dimii bende öyle hatırlıyorum. Ne güzel ne kadarliklar. Bencede özele kapat yada cevap verme sen bilirsin tabiki rahatsiz oluyosanHani ikizlerim var onun için atanlara seve seve cevaplıyorum yardimci olmak güzel
Ama bunlar cok sacma değil mi yaa
1 yaslarindalar canım ellerinden öperler:)Yaaa dimii bende öyle hatırlıyorum. Ne güzel ne kadarliklar. Bencede özele kapat yada cevap verme sen bilirsin tabiki rahatsiz oluyosan
Maşallah yaaa icim kıpır kıpır oldu Allah bağışlasın canimmm :) kurşun döktür1 yaslarindalar canım ellerinden öperler:)
Yok bende var bişey hissediyorum ben bi hocaya falan Gidem; )) bu ara normalde de hel sacmaliklar beni buluyor
Ne atan?Ya hiç size atan yokmu tek benmiyim yaa![]()