- Konu Sahibi bayan nihayet
- #58.321
Tripli de böyle altta okur dururdu,hiç katılmazdı. Aylarca ismini altta gördük. Sonra gelsene artık diye çağırdıktı,geldiydi sonrasında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç yokPayam yok benim amca![]()
Oy kuzu o ya :) sarı yaptın mı saçını sahi ?Hiç yokdemin cebimde bişeyler kalmış oğlum aldi bunları kumbarama koymaliyim diye:)
Bende hep okutdum ama görmediniz beniTripli de böyle altta okur dururdu,hiç katılmazdı. Aylarca ismini altta gördük. Sonra gelsene artık diye çağırdıktı,geldiydi sonrasında
5 kişi var şu an okuyannTripli de böyle altta okur dururdu,hiç katılmazdı. Aylarca ismini altta gördük. Sonra gelsene artık diye çağırdıktı,geldiydi sonrasında
M M e gTripli de böyle altta okur dururdu,hiç katılmazdı. Aylarca ismini altta gördük. Sonra gelsene artık diye çağırdıktı,geldiydi sonrasında
Triplinin adı ozlemm1990 idi.Ikiz ilan ettik kendimizi,değiştirdi adını. Ben 10 senelik Meg'imBende hep okutdum ama görmediniz beni(
Isimleriniz bilerek mi ayni sizin? ?
Esim kuaföre git sariyi yapamazsan başımı yersin dediOy kuzu o ya :) sarı yaptın mı saçını sahi ?
Biliyorum bende o zamanları :)Triplinin adı ozlemm1990 idi.Ikiz ilan ettik kendimizi,değiştirdi adını. Ben 10 senelik Meg'im
Eşşek bizBende hep okutdum ama görmediniz beni(
Biz kocamla evde yapıyozEsim kuaföre git sariyi yapamazsan başımı yersin dedi![]()
Gerçekten mi? Hiç yazıp çizmedin amaBiliyorum bende o zamanları :)
Utanıyovdum çokGerçekten mi? Hiç yazıp çizmedin ama
Ne guzel yaa♥♥Triplinin adı ozlemm1990 idi.Ikiz ilan ettik kendimizi,değiştirdi adını. Ben 10 senelik Meg'im
Estağfurullah canim♥♥♥Eşşek biz![]()
Kız
Bendennn özür diledi kızlar ay![]()
Yosun olan denizi miNe guzel yaa♥♥
Estağfurullah canim♥♥♥
Ama burdaki denizi gercekten cok begenirdim o zamanlar
Gerçi hala öyle ama
Böyle hani fan gibi:)))
Seni giberticem Yosunnndededen diledik dededen
![]()
Bende hiç boya yok epeydir boyamiyorum bide oğlum düz sarı değil de bişey diyorlar sanatçılar falan hep yapıyor ya ombre mi ne öyle istiyor; )Biz kocamla evde yapıyoz![]()
Ben seni çok seviyovum utangaçım peltekimUtanıyovdum çokçekingenim aslında
Bende aşşaa maalleye bakıyom ama anca şarjın kablosunu görüyom,ermedim galiba dahaTripli de böyle altta okur dururdu,hiç katılmazdı. Aylarca ismini altta gördük. Sonra gelsene artık diye çağırdıktı,geldiydi sonrasında