• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Günaydın abla:KK66:

Günaydın tripli tuzsuz:))
Ondan kızmadımki ben,yazarsın her yere,onda ne var,hatta hele o balık şeysine ben gidip gelip bakıcam bile.:kk77::kk77:Ben burda niye kimse yok diye şeyettim o_O
Ahahahahha lazlarin en delisi :oha:kaç defa sizi ben kaldirmadim mi :işsiz:nerdesiniz diye hücum borusu öttürmedimmi :duduk::duduk::duduk:gittim bir mesaj attım bu mu şimdi sorun:duduk: bekleyin gelicem salı yada çarşamba didim bu muhabbet mi sohbet mi :skandal:
Hem yarın yapicam yemeğimi bu arada :oha: çok sağlıklı bir o kadar lezzetli:KK47::KK47::KK47:

Ahahahahha lazlarin en delisi :oha:kaç defa sizi ben kaldirmadim mi :işsiz:nerdesiniz diye hücum borusu öttürmedimmi :duduk::duduk::duduk:gittim bir mesaj attım bu mu şimdi sorun:duduk: bekleyin gelicem salı yada çarşamba didim bu muhabbet mi sohbet mi :skandal:
Hem yarın yapicam yemeğimi bu arada :oha: çok sağlıklı bir o kadar lezzetli:KK47::KK47::KK47:
Ne pişiricen:işsiz:,hamsi tava yapılırsa kazen toplayıp kendi yiicekmiş,yarışmaya katmıycakmış,haberin olsun:kahve:

giphy.gif

yağmurlu bir günden günaydın

Back
X