- 20 Mart 2008
- 142.101
- 214.273
- 1.423
- 61
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #59.281
Deniz olunca mevzu korkuyorumher an yolabilir benim kuşların son tüylerini
Yanii biz zeki varlıklarız,her türlü okuruz
Kuru kuru yolacakmış bir deSon tüy kalana kadar yolar valllaa
Okuyamadım hepsini
Kuru kuru yolacakmış bir deGözlük yok ya,ondandır
Acımaz acımaz nerdeee ?Vayyy hınızr varrrr hiç te acımıyor yaniiii,gözlükle türkçeye çeviremedimmmbazılarını..
Çünkü kelimeleri harf harf değil,bir bütün olarak okuyormuşuzAcımaz acımaz nerdeee ?Bir İngiliz Üniversitesinde yapılan araştırmaya göre kelimelerin ilk ve son harfi doğru yerdeyse,diğer harlerin yerinin bir önemi yokmuş. Beynimiz onu normal yazı gibi.okuyabilirmiş :)
Acımaz acımaz nerdeee ?Bir İngiliz Üniversitesinde yapılan araştırmaya göre kelimelerin ilk ve son harfi doğru yerdeyse,diğer harlerin yerinin bir önemi yokmuş. Beynimiz onu normal yazı gibi.okuyabilirmiş :)
Biz hala Ayşe Hanımgillerin gelininin görümcesinin kayınnası muhabbetindeyiz de ondanBazılarını okuyoruzda bazende takılıp kalıyoruz işte..
Bak adamlar ne güzel araştırmalar yapıyor,biz hala yerimizde sayıyoruz..
Biz hala Ayşe Hanımgillerin gelininin görümcesinin kayınnası muhabbetindeyiz de ondan
Beterinden korusunDaha derinleri varda buna şükretmek lazım yine
Beterinden korusun
:)) topla tek tekYemek masaları hazır mı,2 saatte toplaşamıyosunuz sonrakahveler obada içilcek,eksik olllmasıınnn
Cezvemiz buYemek masaları hazır mı,2 saatte toplaşamıyosunuz sonrakahveler obada içilcek,eksik olllmasıınnn
Bunla toplıycam:)) topla tek tek
ŞahaneymişCezvemiz buEki Görüntüle 2075127
Oo tam teçhizat DenizBunla toplıycamEki Görüntüle 2075130
Yemek masaları hazır mı,2 saatte toplaşamıyosunuz sonrakahveler obada içilcek,eksik olllmasıınnn
Hortum da takarsak pratik olurŞahaneymişalt kısma da küçük musluk yaparız,bunu devirmek zor olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?