- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #59.341
Ahahahahja değişikYok herşeyim tam ama biraz psikolojik sanırım yani kışı soğuğu hiç sevmem kim kıştan laf açsa ben direk üşümeye başlarım
Bende kendi durumumu anlatayım sana şuan yaz günü gibi askılı şort takılıyorum evdeÇok denedim ama fayda etmiyohatta sana şu kadar diyim evde illa uzun çorap giycem kısa çorap giyince ayak bileklerim üşüyo
Ahahahahhaha aynen vallahi yaaaOyyyyyyy bütün tüylerim diken diken olduİnsanoğlu işte türlü türlü huyumuz var
Nerde bu oba ? Nerde bu millet ??
Kiracam kemiklerini bi gelsinlergelmeyin sakın almıyorum sizi
Heheyyyyyyyyy nerdesiniz beeeeeeegece yatmaz sabah kalkmazsiniz son bir saat verdim size yoksa almiycam kapidan
Kiracam kemiklerini bi gelsinlergelmeyin sakın almıyorum sizi
Kız cereyan yapmasınGünaydın aydin da aynı malesef bir tarafı kapalı bir tarafı acik
kapıyı kapatın cikarkenKız cereyan yapmasın
Bizim çadır gibi tam kapalı,daha emniyetli
Alsan mı ki içeri? soğuktur üşümesinler dışarda şimdi bi de hasta felan olurlarkapıyı kapatın cikarkenben size gelmeyin demedim mi
Gunaydın meleğim tuzsuzun üstü açık kalmış geceSelamlar sevgiler saygılar
Biraz önce hiç hasta değildin hayırdır kapıyı kapat diyince bi titreme geldi sana soğuk geliyor kapıyı kapat
Yok almam kalsın dışarda aklı başına gelsin ayular yesinAlsan mı ki içeri? soğuktur üşümesinler dışarda şimdi bi de hasta felan olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?