- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #59.561
Hemi de upuzundu,dallı güllüOlabilir pazen don bu heryerde bulunmaz begenip kendi giymis olabilir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemi de upuzundu,dallı güllüOlabilir pazen don bu heryerde bulunmaz begenip kendi giymis olabilir![]()
Pek giremiyorum bu aralar eskiden çok aktifdim. Yemekler etiketler falan baya uğraşıyordum. Ama artık olmuyor pek. Koşuşturma fazlalaştı o yüzden dedim. Bir düzene girseydi hayatım rahatlayacağım.Niye öyle dedin ki şimdi ?![]()
Iyi geceler tripli![]()
Olabilir pazen don bu heryerde bulunmaz begenip kendi giymis olabilir![]()
E olsun canım ,işin ,gücün var. 2 küçük çocuğun var. Çok normal aktif olamaman yani. Sen iyi ol yeterPek giremiyorum bu aralar eskiden çok aktifdim. Yemekler etiketler falan baya uğraşıyordum. Ama artık olmuyor pek. Koşuşturma fazlalaştı o yüzden dedim. Bir düzene girseydi hayatım rahatlayacağım.
Çok teşekkür ederim canımE olsun canım ,işin ,gücün var. 2 küçük çocuğun var. Çok normal aktif olamaman yani. Sen iyi ol yeter![]()
Ay canım çok sağolÇok teşekkür ederim canım
İyiki geldin obamıza can oldun![]()
Firari yafrukurt ,mapus gülüBen de iyi ki geldim obaniza baya iyi insanim obaya faydaliyim iki uc kez odun toplayip atesi yakmisligim var o derece
Ozgur izciyim ben arada kaciyomFirari yafrukurt ,mapus gülütabii ki iyi ki geldin
![]()
Çok tatlı olduğunu da biliyorsundurBen de iyi ki geldim obaniza baya iyi insanim obaya faydaliyim iki uc kez odun toplayip atesi yakmisligim var o derece
Deniz aplan sana oyun parkı verdi,Sibel aplan da yemek,daha da BDV yokOzgur izciyim ben arada kaciyom![]()
Çok tatlı olduğunu da biliyorsundur![]()
Hem özgür izcileri ayular yir.kurt kaparOzgur izciyim ben arada kaciyom![]()
Bu da bana çok iyi geldisimdi bunu duymak cok iyi geldi
sen daha tatlisin triplim
Oyun parkında bizde oynayalımDeniz aplan sana oyun parkı verdi,Sibel aplan da yemek,daha da BDV yok![]()
Hem özgür izcileri ayular yir.kurt kapar![]()
Ben kaçıyordum sessiz sessiz:)))
Ben kaçıyordum sessiz sessiz:)))