- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #59.621
Ahahauandı yandı,eşimle aruz vezninle konuşucam az kaldı
Hevayu görki nice hoş hevadur
Cihan kuşlar ününden pür nevadur
Kalkta gidip uyuyalum beey
Ama bi su içeyum,hele şöyle dur
Seni de kaçırdımmı triplim,maket çalışması da vardı,ortalığı bi toplayayım derken erkeşler konuşup dağılmışEllerine sağlık canım
BakayımTam banlık konu var BDV'de iyi ki Marla uyudu
sağol melekimKolay gelsin canım. Çocuklarına da Allah zihin açıklığı versin inşallah
Az önce evden çıktı gitti gibi bişi konu başlığıBakayım
baktım akaba,yemin ederim toplukıyım iAz önce evden çıktı gitti gibi bişi konu başlığıbulaşma ama tut kendini
Aynen öyle ,Marla'da yazmış,Allahtan coşmamış çok. Rezil konu sahibi ya ,resmen tahrikbaktım akaba,yemin ederim toplukıyım i
çin açılmış bir konu,birde kapalıyım ama.Onu demenin ne alemi var.eski üye ama mikser bir konu,milleti konuşturup banlatacak,ekşicimidir nedir
Bazıları bilinçli açılıyor ya kesinAynen öyle ,Marla'da yazmış,Allahtan coşmamış çok. Rezil konu sahibi ya ,resmen tahrik
Bu da öyle işte. Kapalıyım diye özellikle yazmış bir de. Ki millet desin hem kapalı,hem cenabet pööfffBazıları bilinçli açılıyor ya kesin
Aynen,2011 üyesi 13 mesaj,uyuyan hücre gibi mübarekBazıları bilinçli açılıyor ya kesin
Millet de birbirine girmeye ne kadar meraklı ya yap yorumunu çık.Bu da öyle işte. Kapalıyım diye özellikle yazmış bir de. Ki millet desin hem kapalı,hem cenabet pööfff
Bu konuyla 20ye tamamladı o zamanAynen,2011 üyesi 13 mesaj,uyuyan hücre gibi mübarek
Senin bir bakışın yeter çiçeğim,ne işin varsa hallet,arada burdayım deyip görünmen yeter bizeBen hiç birşey olmayayım bir halta yaradığım yok bu ara.
Sadece yafrukurt olayım yeter bana...
Konu din,vatan,bayrak olunca hassas oluyor insan. Bilinçli açmış ortalık karışsın diye.Millet de birbirine girmeye ne kadar meraklı ya yap yorumunu çık.
Ama böyle konular olunca hassas olunuyor istemeden...
Bence hepsi bı konuda,bir de gıcık gıcık yazıyor,yeminle saydıracaktım,akaba dedi ki bak dön,dedim hadi kör şeytan,kendi başını yesin uyuzBu konuyla 20ye tamamladı o zaman
Aman aman uzak dur canım boşverBence hepsi bı konuda,bir de gıcık gıcık yazıyor,yeminle saydıracaktım,akaba dedi ki bak dön,dedim hadi kör şeytan,kendi başını yesin uyuz
Aynen öyle canımKonu din,vatan,bayrak olunca hassas oluyor insan. Bilinçli açmış ortalık karışsın diye.
Değmez 3 kuruşluklar için banlanmaya,istediği o zatenBence hepsi bı konuda,bir de gıcık gıcık yazıyor,yeminle saydıracaktım,akaba dedi ki bak dön,dedim hadi kör şeytan,kendi başını yesin uyuz
Çok teşekkür ederim canımSenin bir bakışın yeter çiçeğim,ne işin varsa hallet,arada burdayım deyip görünmen yeter bizeBize az mı baktın sen canıım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?