- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #60.181
Yaa denizzzNerde sinirlendin meleğim,o kadar güzel ve tatlısın ki,kızdığını anlamadık bile![]()

Kızmadım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa denizzzNerde sinirlendin meleğim,o kadar güzel ve tatlısın ki,kızdığını anlamadık bile![]()
İns dediğiniz gibi olur bı arkadaşım dedi ki bı tanıdığım yüzü şişti norardi filan o yizeen çok korkuyorum yoksa korkmamKorkma kuzum benimki bile çok kısa sürdü korkulacak bisey degik
HiiiihhhhBen gidiyorum ya sinir oldum
Gelirim birazdan belki galiba sanırım![]()
Elimde kalıcak o yosun kokulu gadınKıskandın mıNe gülüyon
Ne güzel yazmış bana![]()
İnshallah olmaz bir şey canımİns dediğiniz gibi olur bı arkadaşım dedi ki bı tanıdığım yüzü şişti norardi filan o yizeen çok korkuyorum yoksa korkmam
Bebeğim noldu sana yaaainsan bir sorar bu nereye gidiyor neye sinirlendin diye
len biriniz merak edeydi bari.
Hiççççç umrunuzda olmamış........
O zamannnnnnn ne diyoruz
Hepinize iyi geceler.....
Varlığı bişey ifade etmeyenin yokluğu da etmezmiş....
OOOO doğuştan tripliydiiii![]()
Bak sinirlendim diye ne de güzel şeyler yazdı bakElimde kalıcak o yosun kokulu gadın![]()
Tripleniyo öle her zamanki tripli melek işteBebeğim noldu sana yaaa![]()
Korkma kuzum inşallah biter hemen dua et bol bolİns dediğiniz gibi olur bı arkadaşım dedi ki bı tanıdığım yüzü şişti norardi filan o yizeen çok korkuyorum yoksa korkmam
canımın ici alaskanın kraliçesi megimTuzsuzum Sibılım![]()
Çocuklara sinirlendim öyle onlara kıyamıyorum ya bişey diyemiyorum bende buraya sardımBebeğim noldu sana yaaa![]()
iyi yaptım kuzum sen gel benden çıkar siniriniÇocuklara sinirlendim öyle onlara kıyamıyorum ya bişey diyemiyorum bende buraya sardım![]()
Çok sağolun kızlar soylediklerinizi aklıma getirip heyecanlanmamaya caliscam ins şimdi ben kacayim herkese iyi geceler bu arada Allah a emanet olun Allah rahatlık versin şimdiden :)Korkma kuzum inşallah biter hemen dua et bol bol
Bak sinirlendim diye ne de güzel şeyler yazdı bak
Ama siz![]()
Gadın olmadık şükürTripleniyo öle her zamanki tripli melek işte![]()
Canımmm Allah rahatlık versin inşallahÇok sağolun kızlar soylediklerinizi aklıma getirip heyecanlanmamaya caliscam ins şimdi ben kacayim herkese iyi geceler bu arada Allah a emanet olun Allah rahatlık versin şimdiden :)
Yeni duş aldıydımpisssssss