• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

^^ cok tesekkur ederim kii o zaman bitanem. :KK37:oba da kahvalti erken yapiliyor sanirim. :KK64:ben gece uyumayinca sabah da gec kalkiyorum. :KK53:
Bende sabah en erken 5te uyuyorum :deli: şu an beynim isyanlarda ,uyu uyu deyip duruyor :D Ee yafrukurtuz biz,kahvaltı da erken tabii :dondurma:

Bacağım sağolsun :bicak: bir de düzen bozulunca öyle bir süre gidiyor :kızgın: düzelecek inshallah sağlığım,uyku düzenim. Hepsi
Kiyamam ya cok mu agrisi oluyor? Inşallah cok cok iyi olacaksin tatlim. :( sen bi iyi ol da uykunda duzelir ki. Onemli olan senin iyi olman. :KK36:
Geç oldu ama,ıspanaklı böreğim var peri kanatlım,çay da yaparız,bana buyur gel:KK66:
Hayir demem bir seyler yedim ama yinede midem de yer var ki:rolleyes:cok tesekkur ederimm yosunumm:KK60:

Kardeşler,bdv de bir olaya karıştım,,gidersem eğer,beni bir gün bekleyin:KK51:,bir günde gelmezsem iki gün bekleyin:KK51:,yine de gelmezsem helvamı yapın dağıtın:kk77::KK75:,ben valiz hazırlıyorum
images (17).webp
images (15).webp

Bir deniz vardı,pek tuzluydu dersiniz:KK200::KK200::KK200:
İşte geldim gidiyorum,şen olasın Halep şehri:KK75::KK75::110::110:

Kiyamam ya cok mu agrisi oluyor? Inşallah cok cok iyi olacaksin tatlim. :KK43: sen bi iyi ol da uykunda duzelir ki. Onemli olan senin iyi olman. :KK36:

Hayir demem bir seyler yedim ama yinede midem de yer var ki:rolleyes:cok tesekkur ederimm yosunumm:KK60:
Gergin gergin hep,ağrıya alışıyor da insan :'( inshallah düzelecek canım benim,çok sağol :KK36:

Back
X