- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #60.501
Merhaba ruhumm nasilsin?? ^_^Günaydın pericikkkk![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ruhumm nasilsin?? ^_^Günaydın pericikkkk![]()
ruhun yesin seniMerhaba ruhumm nasilsin?? ^_^
Yesinnnruhun yesin seniıyiyim şükür canım sen nasilsin
![]()
Git uyu beklerim ben seni canım dinlen ayu falan gelemez ben bekliyorum kapindaYesinnnelhamdulillah uykusuzum ama iyiyim keyfim yerinde balim. Cok uykum var.
gidip cadirima uyusam mi ki.
![]()
Hiii ayi mi varGit uyu beklerim ben seni canım dinlen ayu falan gelemez ben bekliyorum kapinda![]()
Gunaydin hanim ablaGünaydınlar obaaa![]()
Ayi cikabulu peri gecen beni az daha hamm yapacaki @tuzsuz_ruh teyzem kist dedi kovaladiHiii ayi mi varyok yok kapida durma ayi gelir falan.
![]()
Ellerine saglik hamarat megim
Ne diyorsun?Ayi cikabulu peri gecen beni az daha hamm yapacaki @tuzsuz_ruh teyzem kist dedi kovaladi
Obadakiler evcil mi megiiimm sevebilirmiyiz??
Sen sevmesen iyi olur perim,onlar okşar zaten merak etme ahaahaahhaObadakiler evcil mi megiiimm sevebilirmiyiz??![]()
YaaaaaSen sevmesen iyi olur perim,onlar okşar zaten merak etme ahaahaahha![]()
Obadan uzaklaşma tamam mıYaaaaagidiyom benn cadirima korkuttun beni
![]()
Sen korursan ayilardan olurum kiiObadan uzaklaşma tamam mıburalarda ol
![]()
Hahhahhaaa,gidemezsen getiriyosun yaniAyrı olunca çok zor yaaa evliliğimdeki tek pişmanlığı ailemden 800 km uzağa gelmem . Ama herkesi zamanla yanıma çekiyorum abim iki senedir burda , yiğenim bu sene burdaki üniversiteyi kazandı . Yalnızlığım yavaş yavaş bitiyo çok şükür
Gece nübeti tutuyorum ben obada,yafrukurtlar rahat uyusunlar diye..Sen korursan ayilardan olurum kii![]()
Hahhahhaaa,gidemezsen getiriyosun yaniHadı gözünaydın
Kızım ben varım kapıda sen rahat ol kafasını patlatirimHiii ayi mi varyok yok kapida durma ayi gelir falan.
![]()