- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #6.021
Sana sey dicektim sen kedi istiyosunya malum kis da geldi bir tane alabilirsiiiin aslinda istersen kapinin onunden sec begen al hem yavrucaklarin evi olur ❤❤❤❤Bilmembibibp
Eşim istemiyorSana sey dicektim sen kedi istiyosunya malum kis da geldi bir tane alabilirsiiiin aslinda istersen kapinin onunden sec begen al hem yavrucaklarin evi olur ❤❤❤❤
Eşim istemiyor
Hayvanları sever aslında , asla da zarar vermez.Verene de çok kızar. Ama evde istemiyor
Ara ara lafını açıyorum.Geçenlerde akrabasına gittik evde yavru kedi vardı.Baya oynadık zilliyle.Güldü o da sevdi. Ama yok dedi sonra.Himm anladim gecende keske olsa dedin diye aklima geldi kusum ❤
Cok tatlilar ya hayvanlara bayiliyorum niye bilmiyorum emoji koyamiyorum oraya tiklayinca yeni sekme aciliyor sinir oldumAra ara lafını açıyorum.Geçenlerde akrabasına gittik evde yavru kedi vardı.Baya oynadık zilliyle.Güldü o da sevdi. Ama yok dedi sonra.
Söylüyorum işte ara da belki ikna olur
Sayfayı kaydır biraz öyle oluncaCok tatlilar ya hayvanlara bayiliyorum niye bilmiyorum emoji koyamiyorum oraya tiklayinca yeni sekme aciliyor sinir oldum
Tamam öyle yaparızBu gün miraç kandili kurufasulye yanına tavuklu pilav yapalım dağıtalımNevreste lere Miraç Kandilimiz kutlu olsun.Eki Görüntüle 1923518 olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?