• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

basbelasiyim basbelasiyim valla şansım olsaydi ikizleri de normal dogururdum
O kadar güzel ki normal doğum
Bebisim doğdu ben kucağımda koklasiyoruz ebeler dikiş atıyor ama hiç acimadi yürüyerek geldim eve sanci falan cekmedim hiç ama sezaryen kötü yaa 1 sene oldu sancim da bitmedi cocuklarimi da kucagimda uUn süre tasiyamiyorum
Ah bi daha dogurasim geldi:)
Ama normal olcaksa öyle:)
Koklaşırsın tabi,el kadar bebeler doğuruyonuz:eek:Benim ilkte hastaneye bir kadın geldi,düşük yapacakta ondan sancılandı sandım:KK70:
1 2 saatte doğurdu,minik bir yumagı kucakladı gitti:confused:
Benim oğlum iş makinasıyla yolları açtı ki kardeşlerine kolaylık olsun diye:olamaz::KK47:4500 gram bebeği koklayacak halin varsa koklarsın,ben anca başımı çevirip bakabildim,o da bin güçlükle:ruh:
Ben hala üst geçit diyorum, ısrarla:mapus::KK45:

Koklaşırsın tabi,el kadar bebeler doğuruyonuz:eek:Benim ilkte hastaneye bir kadın geldi,düşük yapacakta ondan sancılandı sandım:KK70:
Benim oğlum iş makinasıyla yolları açtı ki kardeşlerine kolaylık olsun diye:olamaz::KK47:4500 gram bebeği koklayacak halin varsa koklarsın,ben anca başımı çevirip bakabildim,o da bin güçlükle:ruh:
Oy maşallah size♥♥
Benimki de minik değildi kız 52 cn 4 kiloydi:))
Bakıniyodu etrafa:))

Ikizlerim miniciklerdi ama 1600-2000 dogdular:))farelerim benim:)

Oy maşallah size♥♥
Benimki de minik değildi kız 52 cn 4 kiloydi:))
Bakıniyodu etrafa:))

Ikizlerim miniciklerdi ama 1600-2000 dogdular:))farelerim benim:)
Maşallah,senin de az değilmiş,o zaman demekki bünye meselesi,halalarım ve annemin doğumları hep kolay olmuş,kvde öyleymiş.Ama ben doğum yaptığımda nefes alamıyordum bir kaç gün...
Hatta,abla ciğerimmi delindi ne oldu,sanki ciğerlerim karnıma düştü demiştim:D
Ama benim oğlan hep ayaktaydı sanki,doğunca ciğerlerim nereye gideceğini şaşırdı galiba:D

Oh mashallah ,senin oğlan direkt 1 yaşındaki bebe gibin doğmuş :ruh:

Oh mashallah ,senin oğlan direkt 1 yaşındaki bebe gibin doğmuş :ruh:
Öyleydi valla,kucağım dolsun istiyordum,tam doldu :confused::confused::confused:
Şimdi babaannem gibi"taş ufağı değil ya,insan ufağı,küçük olsun,büyür"diyorum:KK70::KK70::KK70:

Ahaha deli :KK70: öyle de böyle de büyüyorlar zaten :KK45:
Öyle valla,kızım da iri doğdu,mızmızlıktan çıtkırıldım,kuş yavrusu gibi doğanlar yanında deve gibi duruyor:D
İnce olsun gerçi,giydiği yakısır,daha iyi

basbelasiyim basbelasiyim valla şansım olsaydi ikizleri de normal dogururdum
O kadar güzel ki normal doğum
Bebisim doğdu ben kucağımda koklasiyoruz ebeler dikiş atıyor ama hiç acimadi yürüyerek geldim eve sanci falan cekmedim hiç ama sezaryen kötü yaa 1 sene oldu sancim da bitmedi cocuklarimi da kucagimda uUn süre tasiyamiyorum
Ah bi daha dogurasim geldi:)
Ama normal olcaksa öyle:)
Kiz korkuncya dusununce korkuyorum :(

Back
X