- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #62.981
Öyle basıyorlar içimi. Tek bir sebebi yok yani. Sebepsiz gibi de ,değil gibi deHayırdır kuşum
Ahahahahah sen yat uyu bence az uyumuşsun ondan olmuş bu ben dün nasıldım biliyosunÖyle basıyorlar içimi. Tek bir sebebi yok yani. Sebepsiz gibi de ,değil gibi dekafam karışmış galiba benim :)
Dün sen,sen değildinAhahahahah sen yat uyu bence az uyumuşsun ondan olmuş bu ben dün nasıldım biliyosun
Aman da ben size kiyabilirmiyim kiDün sen,sen değildindedim ejderha gibin hoh diyecek,kül olacağız
Hiç girmeyeydin iyiydi bence sen felaket oldumO nasıl konu yamillet dalga geçmede Everest
Birazcık mı ?Aman da ben size kiyabilirmiyim ki
Hiç de öyle bisey yaparmiyim kiben sizi çok seviyommm bi öyle nazlanmak geldi içinden biliyosun denizime iki catmadan benim gözüme uyku girmez hem kaç gündür yoktu ban yedi diye iki sitem ettim belki biraz abartmış olabilirim ama seviyorum sizi bennn @DenizinYosunKokusu aşığım ulennnnn sanaaaaaaaaaaaa
Üstten baktım sadece ,yettiHiç girmeyeydin iyiydi bence sen felaket oldumbu benim için iyi bisey yemek yeme istegimi aldı götürdü hatun aman diyim her konuya girmeyin
Ahahaha canlarım benimmmmmBirazcık mı ?Neyse senin canın sağolsun arada bir olur öyle nolcak ki ? Bizde seni seviyoruz,hem de çook çok
Şöyle tatlış tatlış sohbet edelim oh ne güzelsöz daha da en az iki hafta trip yok ahahahah
Aaaaa ben acimiyim aşk olsunŞöyle tatlış tatlış sohbet edelim oh ne güzel
Yok yahuAaaaa ben acimiyim aşk olsun
seni yerimYok yahutrip olunca modumuz düşüyor ya,üzülüyoruz. Ondan dedim cancağızım balsın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?