- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #64.981
Fena fenaaaaa
Bakcaz artık
Sen nasıl kıyıyosun banaNasıl kıyıyosun banaşu surata tipe
Evet kaç gündür yokMarla yok ya. Deli olacağım
Ben dayanamam ki sanaSen nasıl kıyıyosun bana
Perşembe'den beri yokEvet kaç gündür yok
Hı hııı tebiiBen dayanamam ki sana
Özgürlük zaten başı,şeyi açmayla olmuyor ki. Milletin kafası güzel. Polemik çıksın maksatBen de mesela 'cıplak bacak sendromu' hastalığına sinir olurum..
Kızarsınız edersiniz bilemem. Ama insanların biraz kendilerini sakınmaları gerektiğini düşürüm.. Herşeyimizi açıp göstermeye hacet yok bence..
Bunun 'özgürüm ben kardeşim' laflarıyla açıklanabileceğini düşünmüyorum.Özgürsen özgürsün de..... Neyse ya
Ben de mesela 'cıplak bacak sendromu' hastalığına sinir olurum..
Kızarsınız edersiniz bilemem. Ama insanların biraz kendilerini sakınmaları gerektiğini düşürüm.. Herşeyimizi açıp göstermeye hacet yok bence..
Bunun 'özgürüm ben kardeşim' laflarıyla açıklanabileceğini düşünmüyorum.Özgürsen özgürsün de..... Neyse ya
gidersende çabucak gelirsin.
Marla yok ya. Deli olacağım
Nasıl neyi savunuyorlar anlamıyorum. Biz erkekler yüzünden istediğimiz gibi giyinemeyecek miyiz lafı tek savunmaları..Özgürlük zaten başı,şeyi açmayla olmuyor ki. Milletin kafası güzel. Polemik çıksın maksat
Aynı şeyleri düşünüyorum canım..da işte milletin algısı çok değişik. Kime ,ne anlatacaksın ?Nasıl neyi savunuyorlar anlamıyorum. Biz erkekler yüzünden istediğimiz gibi giyinemeyecek miyiz lafı tek savunmaları..
Tamam. Doğru da.. Bir de gerçekler var değil mi??
Erkekler bakıyor kardeşim. Bu,bu yani. Eee ya rahatsız olmayacan,ya 'normal' giyinecen.
Bir de gerçekten bazen teşhircilik boyutunda giyiniliyor!
E ben rahatsız oluyorum eşimin gözünün kaymasına mesela.
Adamın mı suçu var şimdi?? Algıda seçilik yaratmaya gerek var mı?!
Tripli sefkili mi yaptın sen?
İyi olsun da,netten olsun. Bu kadar uzun süre gelmediği hiç olmadı. Mune gelince herkes griye dönecek. Çok geyik dönmüşKesin öyle olur herhalde yarına belliolur..
İyidir umarım.
Gelir mutlaka belki netle alakalı sıkıntı olabilir..
Ben bu düşüncemi az bişey yazayım dedimdi zamanında ara ara konu açıldığında.. Vaaayyy efendim,kadın istediği gibi giyinirmiş vs vs.. Duymadığım kalmadıydıAynı şeyleri düşünüyorum canım..da işte milletin algısı çok değişik. Kime ,ne anlatacaksın ?
Nasıl neyi savunuyorlar anlamıyorum. Biz erkekler yüzünden istediğimiz gibi giyinemeyecek miyiz lafı tek savunmaları..
Tamam. Doğru da.. Bir de gerçekler var değil mi??
Erkekler bakıyor kardeşim. Bu,bu yani. Eee ya rahatsız olmayacan,ya 'normal' giyinecen.
Bir de gerçekten bazen teşhircilik boyutunda giyiniliyor!
E ben rahatsız oluyorum eşimin gözünün kaymasına mesela.
Adamın mı suçu var şimdi?? Algıda seçilik yaratmaya gerek var mı?!
İyi olsun da,netten olsun. Bu kadar uzun süre gelmediği hiç olmadı. Mune gelince herkes griye dönecek. Çok geyik dönmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?