Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Ben de mesela 'cıplak bacak sendromu' hastalığına sinir olurum..
Kızarsınız edersiniz bilemem. Ama insanların biraz kendilerini sakınmaları gerektiğini düşürüm.. Herşeyimizi açıp göstermeye hacet yok bence..
Bunun 'özgürüm ben kardeşim' laflarıyla açıklanabileceğini düşünmüyorum.Özgürsen özgürsün de..... Neyse ya

Özgürlük zaten başı,şeyi açmayla olmuyor ki. Milletin kafası güzel. Polemik çıksın maksat

Özgürlük zaten başı,şeyi açmayla olmuyor ki. Milletin kafası güzel. Polemik çıksın maksat
Nasıl neyi savunuyorlar anlamıyorum. Biz erkekler yüzünden istediğimiz gibi giyinemeyecek miyiz lafı tek savunmaları..
Tamam. Doğru da.. Bir de gerçekler var değil mi??
Erkekler bakıyor kardeşim. Bu,bu yani. Eee ya rahatsız olmayacan,ya 'normal' giyinecen.
Bir de gerçekten bazen teşhircilik boyutunda giyiniliyor!
E ben rahatsız oluyorum eşimin gözünün kaymasına mesela.
Adamın mı suçu var şimdi?? Algıda seçilik yaratmaya gerek var mı?!

Aynı şeyleri düşünüyorum canım..da işte milletin algısı çok değişik. Kime ,ne anlatacaksın ?

Aynı şeyleri düşünüyorum canım..da işte milletin algısı çok değişik. Kime ,ne anlatacaksın ?
Ben bu düşüncemi az bişey yazayım dedimdi zamanında ara ara konu açıldığında.. Vaaayyy efendim,kadın istediği gibi giyinirmiş vs vs.. Duymadığım kalmadıydı

Ben bile bakıp bakıyorum bazılarına,cidden dikkat çekiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…