- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #65.321
Çekerlerse şaşırmam benVideoya çekmiyorlar en azından düşünsene
Detaya bile gerek yok yani..
Bu millet ne ara bu hale geldi hayret edilecek şey
Evet ne yazık ki çivisi çıktı
Çekerlerse şaşırmam ben
HoşbuldumHosgeldin canım
İfşa oldu kadın. Biri bulmuş kim olduğunu. Yönetimden izinli ikinci üyelikle açmıştı. İlk üyeliğini tahmin etti biri. TutturmuştaGeçenlerde vardı böyle bir konu 5 sene sonramı ne internet sitesinde görmüş kocası.
İfşa oldu kadın. Biri bulmuş kim olduğunu. Yönetimden izinli ikinci üyelikle açmıştı. İlk üyeliğini tahmin etti biri. Tutturmuşta
O gerçekti mune abla açıkladı ama videoya almak neyin kafasıGeçenlerde vardı böyle bir konu 5 sene sonramı ne internet sitesinde görmüş kocası.
Hadi ya kimmiş yaz banaİfşa oldu kadın. Biri bulmuş kim olduğunu. Yönetimden izinli ikinci üyelikle açmıştı. İlk üyeliğini tahmin etti biri. Tutturmuşta
O gerçekti mune abla açıkladı ama videoya almak neyin kafası
Hadi ya kimmiş yaz bana
Fantazi deniyor buna..
Bilen kişi tam emin değilim ama Janet Jak Esim'di sanırım. Çünkü kim olduğunu buldum ben senin falan yazdı. Konu silindi tamamen ondan sonra.İzinli olduğunu biliyorum doğruymuş zaten,bilen kim acaba,kimdiki biliyormuyuz kadını..
Kimmiş bilmiyorum ben. Üzülmüştüm kadına. Hamile hamileO gerçekti mune abla açıkladı ama videoya almak neyin kafası
Hadi ya kimmiş yaz bana
Benim hayatım çok renksizmisEgo şişirme resmen
Aa arada rastlıyorum ama pek bı bilgim yok o üyeyle alakali, talihsiz bir olay yaşamışlar :/Bilen kişi tam emin değilim ama Janet Jak Esim'di sanırım. Çünkü kim olduğunu buldum ben senin falan yazdı. Konu silindi tamamen ondan sonra.
Yok tahmin eden üye oydu sanırım. Mağdur olan kim bilmiyorumBenim hayatım çok renksizmis
Aa arada rastlıyorum ama pek bı bilgim yok o üyeyle alakali, talihsiz bir olay yaşamışlar :/
YesHe pardon bilen janet jak :)))
Saat 2 olmuş kafa mı kaldı :))
Bilen kişi tam emin değilim ama Janet Jak Esim'di sanırım. Çünkü kim olduğunu buldum ben senin falan yazdı. Konu silindi tamamen ondan sonra.
Benim hayatım çok renksizmis
Aa arada rastlıyorum ama pek bı bilgim yok o üyeyle alakali, talihsiz bir olay yaşamışlar :/
E uyusana senSaat 2 olmuş kafa mı kaldı :))
Haklısın ablamAjan gibi hatunlarımız ben olsam hayatta aklıma gelmez eski nickler..
Boşver böyle renksiz olmak daha hayırlı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?