- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #6.521
hosbuldum
ahhhh meg !im süper olur doğa gibisi varmı canımcımFallenAngel canım canımm benimm gelmene çok sevindim.
Tammamm kampı taşıyalım o doğa harikasına
Ellerine sağlık hünerli fıstığım
Keyfine diyecek yok maşallah hamarat kız
Bizim burda güneş varrr
Hoşgeldinnn
Bana bakkkizcilerim nereye götürosun
Dün yoğundu buralar,gelemedim okudum ama
Bırdaaaa
Benimi ayy canım sağol ya
Hayır beniiiii
Iyi ki burdasın benim melek duygusal arkadaşımhepinizi hepiniziiiiiii iyiki burdayımmmmm
Sacimda kina vardi 10.1 boyattim acilmadi bugun aiciyla acilacaksaçına ne yapılacak canım ?
Hemen yaz gelsinUsuyorumsen napiyosun
saçını yorma sakın aşama aşama açtır.Sacimda kina vardi 10.1 boyattim acilmadi bugun aiciyla acilacak
aynen canım dökülme hiç kalır resmen akıyorbenımde saclarım cok dokuluyor bu ara cuma gunu gıdıp tahlıl yaptırcam dogal olarak yapabılecegım bıseyler varmıdır acaba ?
Hindistan cevizi yağıbenımde saclarım cok dokuluyor bu ara cuma gunu gıdıp tahlıl yaptırcam dogal olarak yapabılecegım bıseyler varmıdır acaba ?
senın neden oldu boyle dokulmeler canımaynen canım dökülme hiç kalır resmen akıyor
bacaklarımda morarma var ve diş etlerim kanıyor
kafamda seneryolar yazmaya başlasım bile :)
oyle bı hayat varmıHerkes sevdiğine kavuşsa herkes mutlu olsa hayat bayram olsa
canım bende ciddi anemi var ondan diyorum birde kim kasım aralık dedimi çok dökülür sonra kesilir bakalım kesilcek gibi durmuyor :)senın neden oldu boyle dokulmeler canım
sac dıplerıne masajmı yapayım nasıl kullanılıyor ?Hindistan cevizi yağı
benımde b 12 eksıklıgım var cıddı derecedecanım bende ciddi anemi var ondan diyorum birde kim kasım aralık dedimi çok dökülür sonra kesilir bakalım kesilcek gibi durmuyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?