- 22 Nisan 2015
- 19.205
- 116.792
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #65.961
Oh içim ısındı kıpraşan ateşle ,sağol canım
Oh içim ısındı kıpraşan ateşle ,sağol canım
Bende geç geldim. Göremedim kimseyi bugün. Meşguller herhalde canımrica ederim canım üşümeyin
kızlar yok
işleri var heralde. .
Bende geç geldim. Göremedim kimseyi bugün. Meşguller herhalde canım
:)aynen canım
Malesef ben gelemedim daha yarın yine gidiyoruz iki gün yokum ama sen maşallah yine tutamamışsın çeneyi şutlamış mune seniZeytinci güzeli,geldin mi,munenin makamına çıkmışsın benim için,sağol
Tutmuş işte yalan mı intikam acıdır meyvesi tatlıdır sözü senin için söylenmiş kızdan intikam almış gelmişsin ama iyi yapmışsın aferinBen de kuzuuum
Amaa o Sodyum klorürsüz sibel bi de demişkiiii,kimbilir laz damarı tuttu da naaaptıııı
Napıcam,pamuk gibi bişeyim,naaapmış olabilirim,demi
İki gün daha mı ? Oyy oyMalesef ben gelemedim daha yarın yine gidiyoruz iki gün yokum ama sen maşallah yine tutamamışsın çeneyi şutlamış mune seni
Sensizliğe dayanamadım kendimi intaaar ettimMalesef ben gelemedim daha yarın yine gidiyoruz iki gün yokum ama sen maşallah yine tutamamışsın çeneyi şutlamış mune seni
Bence de,gıcık oluyordum naapiiim,sen de denk gelmişsindir mutlaka...Tutmuş işte yalan mı intikam acıdır meyvesi tatlıdır sözü senin için söylenmiş kızdan intikam almış gelmişsin ama iyi yapmışsın aferin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?