- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #6.661
nasılsınız
Benimde hersey gozumde kaliyor olmaz ki boyle bi yesem kilo aliyorumbende valla , bıde bn mıde amelıyatı oldum herseyı yıyemıyorum hersey gozumde kalıyo
Benden duymus olmada obada kitlik cikaracakmis yakindaKimmiski otabaktami yenirmis caanniimm ne ayip
Hosgeldinn ablammm ^_^Selam çılgın yafrukurtlarım
bende yersem midem kucuk old ıcın şişiyorum fena oluyoBenimde hersey gozumde kaliyor olmaz ki boyle bi yesem kilo aliyorum
Benden duymus olmada obada kitlik cikaracakmis yakinda
Cok marifetlisin diye duymustum yarismada yemeklerinide gordum sey diyorum bana yaparmisin acaba
nasılsınız
Hosgeldinn ablammm ^_^
bende ıyıyım , tesekkurlerİyiyim teşekkürler sizleri sormalı..
Ahahahahbende yersem midem kucuk old ıcın şişiyorum fena oluyoobada tabanı yanık it gıbı kosarım sonra
Bak sen hep beni kendin gibi anlatiyorsun coook ayip kiziiimBi yemedigin onun yemeği kalmıştı zaten onuda ye rahat et doyuramiyoruz kızı efendim doyuramiyoruz
Nasilsin ablammHoş gördüm canısı sağol:))
evet zayıflamaya baslayınca artık yemek ıstemıyor ınsanAhahahahaman canim dikkat et midene ^_^ en guzeli zayiflamak bosver yiyecegi zaten bakmakta guzel bence
Bak sen hep beni kendin gibi anlatiyorsun coook ayip kiziiim
Nasilsin ablamm
Bak sen hep beni kendin gibi anlatiyorsun coook ayip kiziiim
Nasilsin ablamm
Cikmam cadirimdan sen benide yersin korkuyorumTamda seni anlatıyorum kızım peri pabucu yariiiimm çik obaya oynayalim
Cikmam cadirimdan sen benide yersin korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?