- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #6.721
aha benim meslektaşyaza kadar 55 olurum dıye dusunuyorum .. mıdem cok kucuk cunkı yıyemıyorum ..
spor yapamıyorum oturuyorum butun gun muhasebecıyım
Bir kadin her daim 18 zaten angelimmm ^_^benim en küçük sanırım 18 çıtırdak hehehe :)
tatlı manyagıyım da zaten kola hayatta içmem nefret ederimzayıfmıssın gercekten tatlı cok ye kılo alırsın
kola da mıdeyı genısletıyomus ve cok acıktırıyomus
ayy cok tsk ederım canım inşallah basenlerım bıraz daha ıncelse baska bısey ıstemıyorumKilon yinede cok iyi acelende yok canim yaza harika bir giris yapacaksin eminim ^_^
ben 4 aydır ıcmıyorum tadını unuttumtatlı manyagıyım da zaten kola hayatta içmem nefret ederim
stres yapma meslektaşşşayy cok tsk ederım canım inşallah basenlerım bıraz daha ıncelse baska bısey ıstemıyorum
Kaçsın?Bence en kucugunuz benim kızlar
Incelir zamanla o merak etme sen yolu yarilamissin zaten kuzumayy cok tsk ederım canım inşallah basenlerım bıraz daha ıncelse baska bısey ıstemıyorum
Kaçsın?
ben yazmam ben çıttırımmo zaman herkes yaşını yazsın :))))))))
Guzel formul buYatmadan hemen önce tatlı,çikolata yiyindombili olmak isteyenler için formül
Oyyyy
bıraz yuruyus falan yapsam daha ıyı olur aslında ama kıs geldı bu havada da yurunmezkıIncelir zamanla o merak etme sen yolu yarilamissin zaten kuzum
Leslie var canim evde yuruyus o da cok faydali olurdu :))bıraz yuruyus falan yapsam daha ıyı olur aslında ama kıs geldı bu havada da yurunmezkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?