- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #67.681
Ayyyhahahaha sen ve ben Tövbeeaklımın içine girmiş töbe
Allah sevdiğine bağışlasın ins :)Ben tolgacimi kardeşim gibi seviyorum artik:)
Ama bekarken gorseydim kavirmazdim:-D:-D:-D
aklımın içine girmiş töbe
Bizde uyuyamiyoruz amagece dayagini da yiyoruz vallaBen ayrı uyuyamam yagerçi seninki de pek şiddetliymiş yahu
Aminn:)Allah sevdiğine bağışlasın ins :)
Aminnnnnnnnnn canimmmmAllah o çok sevdiklerimizi bağışlasın bizlere ve şaşırtmasın inşallah.. Üzmesinler..
Yok bizde öyle sorunlar şükür. Ben bazen düşecek gibi oluyorum. Ya da dişlerimi gıcrdatınca uyandırır. Kıracağım hepsini bi günmeeeeeeeeg
Bizde uyuyamiyoruz amagece dayagini da yiyoruz valla
Amiin ,okuyorum öyle mutsuz olanları. Allah yardımcıları olsunAllah o çok sevdiklerimizi bağışlasın bizlere ve şaşırtmasın inşallah.. Üzmesinler..
Töbe tübe tövbeKarikatür, gecenin anlam ve önemini vurguluyor özet gibi bişey adeta
Covuklarim da bi gibiYok bizde öyle sorunlar şükür. Ben bazen düşecek gibi oluyorum. Ya da dişlerimi gıcrdatınca uyandırır. Kıracağım hepsini bi gün
Sen♥akaba ya hitaben cizilmis:)Karikatür, gecenin anlam ve önemini vurguluyor özet gibi bişey adeta
Sen de dedin bol bol aferim amaSen♥akaba ya hitaben cizilmis:)
Gövüşemezsek iyi uykulav bitanemKızlav yafvukuvtlavım izcilerim canlavım ben bivaz çıkıyovum.. Belki gelivim gene sonva..
Benimde sarj bitecek canim iyi geceler♥Kızlav yafvukuvtlavım izcilerim canlavım ben bivaz çıkıyovum.. Belki gelivim gene sonva..
Allah uzun sağlıklı ömürler versin miniklerine canım inşallah..Covuklarim da bi gibi
Hele ikizler beraber uyuyorlar bi görsen
Hangi ayak kimin bilemezsin:-D:-D:-D
Yerim o mnnakları :)Covuklarim da bi gibi
Hele ikizler beraber uyuyorlar bi görsen
Hangi ayak kimin bilemezsin:-D:-D:-D
Tübeler olsun:-D:-D:-D:-DSen de dedin bol bol aferim ama
İyi geceler canımBenimde sarj bitecek canim iyi geceler♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?