- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #67.821
18 yasindasin sen hiiiic eskidik deme inanmam.Eskifik artık:-D:-D:-D
Olmamalıydı ama olduBöyle olmamalıydı maalesef..
cansın sen =)
Şu telin üzerinde birde ekmek kizartacaksin çıtır çıtır kahvaltiya dogradigin domatesin içine biraz zeytinyağı eşliğinde bandıra bandıra yiyeceksin yaninada tulum yada ezine ohhhh ne güzel olurdu :))
Geçmiş olsun nerde olduki..
Aldı cevabını zaten..
Burda,kuşburnu topluyorum obaya,aaah ooooff
Daha da ban yersen almam seni obaya diline sahip cikBurda,kuşburnu topluyorum obaya,aaah ooooff
Sahip çıkıyorum ki zaten,mune ondan beni kral dairesinde ağırlıyo afferiin Denize diyeDaha da ban yersen almam seni obaya diline sahip cik
Aferinlicem ben seni yakında girme bdv yeSahip çıkıyorum ki zaten,mune ondan beni kral dairesinde ağırlıyo afferiin Denize diye
Ben gökgürültüsü ve iğneden çok korkarım abla,çocuklar korkmasın diye ne şebeklikler yaptım,hemşire eliyle istedikleri oyuncağı verdirdim ,gök gürülderken onlara hikayeler uydurdum filan.Onlar korkmuyor artık,ama ya BEN,hala korkuyorumSonuçta deprem yani,kim olursa korkar tedirgin olur..
Özellikle çocuklar daha çok etkileniyorlar..
Yok bee,ön kapıdan girsem arka kapıdan çıkıyorum zaten,öyle her kapıya değnek vurmuyorumAferinlicem ben seni yakında girme bdv ye
Pis deli yaaaaYok bee,ön kapıdan girsem arka kapıdan çıkıyorum zaten,öyle her kapıya değnek vurmuyorum
Pis deli yaaaalazın delisi
Efsane gecemiz dimiAma işte bi ara göz gezdir bence
AhahaBurda,kuşburnu topluyorum obaya,aaah ooooff
Affetcek gibiyim bak deme öyle şeyler18 yasindasin sen hiiiic eskidik deme inanmam.
Tübe gecemiz oldu yaaTübe önemli her vakit
Arada tekrarı lazımAffetcek gibiyim bak deme öyle şeyler
Tübe gecemiz oldu yaa
Yıldönümü olarak kutlayalim
Hep yakıyoruz kız ateşimiziAmin ins günaydın herkese
Toto.m dondu kim yakacak ateşi çok soğuk benim çadır
usumiyormusunuz kız siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?