- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #67.901
Hiçbirimizin yok aslındaBenim garantim yok nasılsa
Mutlaka düşünsene arkadan kovalayan köpekler feci elbette
Hiçbirimizin yok aslındaay beni kovalamıştı köpek Usain Bolt yanımda kaplumbağa kalır. O kadar hızlı kaçtım ama çok severim köpekleri,hiç korkmam
Sarmaya pek sevinmiş,Kazen iyi yerden hücre vermişselamı var hepinize
Güle güle abla,ben bdvnin penceresinden içeri bakıyorum tek,rahat olBen kaçtım hanımlar,yarın burada olmayacağım herhalde eşim evde olacak gelemem dışarı filan çıkarsak olamam..
İyi akşamlar uslu durun tamammı,bdv ye direk dalmayın sakın.
Ben korkarım akabacım ya,bazen parklarda filan yaklaşıyor,bana doğru gelmeeee,sakııın diyorum,arkasından çığlığı basıyorum ortam ne olursa olsunHiçbirimizin yok aslındaay beni kovalamıştı köpek Usain Bolt yanımda kaplumbağa kalır. O kadar hızlı kaçtım ama çok severim köpekleri,hiç korkmam
Ben kediden korkarım,yüzümü çizerse diyeBen korkarım akabacım ya,bazen parklarda filan yaklaşıyor,bana doğru gelmeeee,sakııın diyorum,arkasından çığlığı basıyorum ortam ne olursa olsun
Ben küçükken korkmuştum,üzerime atılmıştı bir köpek,onu atamadım galiba üstümden.Ama yine de köpeğim var bahçemde,evimize taşındığımda kendisi geldi,beni sahiplendi
Görüşürüz şekerciğimBen kaçtım hanımlar,yarın burada olmayacağım herhalde eşim evde olacak gelemem dışarı filan çıkarsak olamam..
İyi akşamlar uslu durun tamammı,bdv ye direk dalmayın sakın.
Allah razı olsun diyor,çok sevinmişEki Görüntüle 2089009 Eki Görüntüle 2089010
Benden de hanifeme,don mon,
Ha bir deEki Görüntüle 2089013 Eki Görüntüle 2089011
Testere çeşitleri,tırnaklarını törpülesin diye,Hanifeeee,anlarsın yaaa
Orası öyle tabiiBir anda ne yapacakları belli olmaz yinede dikkatli olmak lazımbende korkmamda sokak köpeklerinin ne yapacağı belli olmaz yinede dikkatli yaklaşmak lazım..
Abla gene bi apartmanda aldim solugu:-D:-D:-DBenim garantim yok nasılsa
Mutlaka düşünsene arkadan kovalayan köpekler feci elbette
İyi akşamlar pyemsesim hoşgeldin canım
Deniz teşekkür ederim. Çok şükür iyiyim gece acile götürdü eşim saat 3 dü.
Acil ha,geçmiş olsun canımDeniz teşekkür ederim. Çok şükür iyiyim gece acile götürdü eşim saat 3 dü.
Sağol düşünüp sorduğun için...
Deniz teşekkür ederim. Çok şükür iyiyim gece acile götürdü eşim saat 3 dü.
Sağol düşünüp sorduğun için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?