Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Hiçbirimizin yok aslında ay beni kovalamıştı köpek Usain Bolt yanımda kaplumbağa kalır. O kadar hızlı kaçtım ama çok severim köpekleri,hiç korkmam

Bir anda ne yapacakları belli olmaz yinede dikkatli olmak lazım bende korkmamda sokak köpeklerinin ne yapacağı belli olmaz yinede dikkatli yaklaşmak lazım..

Ben kaçtım hanımlar,yarın burada olmayacağım herhalde eşim evde olacak gelemem dışarı filan çıkarsak olamam..
İyi akşamlar uslu durun tamammı,bdv ye direk dalmayın sakın.
Güle güle abla,ben bdvnin penceresinden içeri bakıyorum tek,rahat ol

Hiçbirimizin yok aslında ay beni kovalamıştı köpek Usain Bolt yanımda kaplumbağa kalır. O kadar hızlı kaçtım ama çok severim köpekleri,hiç korkmam
Ben korkarım akabacım ya,bazen parklarda filan yaklaşıyor,bana doğru gelmeeee,sakııın diyorum,arkasından çığlığı basıyorum ortam ne olursa olsun
Ben küçükken korkmuştum,üzerime atılmıştı bir köpek,onu atamadım galiba üstümden.Ama yine de köpeğim var bahçemde,evimize taşındığımda kendisi geldi,beni sahiplendi

Ben kediden korkarım,yüzümü çizerse diye sanki köpekten kurtulmak kolay da,kedi beni parça pinçik eder gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…