- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #68.661
AhahaAhahhaha
Çok pörsük olmaycak, dipdiri fücutlu birinin mimesi gibin olucek
Ooo sen bişey yapma bebeğim,ben bebeklilere giderken yaparım ki,bir de benle mi uğraşacak kız diye,sen evde yoruluyorsun zatenGeleyim canım♥♥♥♥
Dur bişeyler yapim :)
Hoşbuldum canımOoo sen bişey yapma bebeğim,ben bebeklilere giderken yaparım ki,bir de benle mi uğraşacak kız diye,sen evde yoruluyorsun zaten
HoşgeldinAkaba m
Vay anam,fırsatçı mı didiIdare falan etmiyorum
Denizime gidicem ben hih
denizime laf dedirtmem
Nöbeti mi devralıcan canım,üstüne bi şal al,geceler soğuk olurHoşbuldum canım
İyilik yap,bak neler duyuyorsun Deniz'im ya . Reva mı yaniVay anam,fırsatçı mı didi
Kız duru,ben ikizlerle oynarım,sen sese gelemezsin şimdi diye şiyettiydim
Sabah Meg gelene kadar nöbet bende canımNöbeti mi devralıcan canım,üstüne bi şal al,geceler soğuk olur
Kıvam önemli şimdi akabacım,bir de tepside yayılırsa iş kötüAhahakoptum . Diri memikto ha
Ay ahahaKıvam önemli şimdi akabacım,bir de tepside yayılırsa iş kötü
Ay oda bilemedi, ikizler durmazsa nasıl iş yapıcan dedi galibam,çok şiyetmiyelim şimdiİyilik yap,bak neler duyuyorsun Deniz'im ya . Reva mı yani
Ben anlamam. Çıkarcı demiş sanaAy oda bilemedi, ikizler durmazsa nasıl iş yapıcan dedi galibam,çok şiyetmiyelim şimdi
yok yok demedi öyle,fırsattan istifade yapma didi,disin,ondan bişiy olmazBen anlamam. Çıkardı demiş sana
Öyle mi dediyok yok demedi öyle,fırsattan istifade yapma didi,disin,ondan bişiy olmaz
:))İyi geceler canım,sibel elektrikli battaniye sermiş yatağıma,soğumasınÖyle mi dediiyi peki madem
İyi geceler tatlım:))İyi geceler canım,sibel elektrikli battaniye sermiş yatağıma,soğumasın
Sabah Meg gelene kadar nöbet bende canımalayım alayım,hava buz gibi
Günaydın,afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?