- 13 Eylül 2015
- 21.921
- 68.888
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #68.881
Sar çocuum sar,senin yolun nerden düştü bakiim buraya,her sabah seslen,böyle,ama Obabaşı Meg duymasın,uyandırılmaktan hiç hoşlanmazAhahha kardeş deelim ben simitçiyim
Temam abla sarıyom
Ahahhaa,milli seslenme çeşidimizAnnem ben ufakken satıcılara hep "kardeş" derdi,ben de anamı tanımıyomuşum gibi yapardım
Bak şimdi hatırladım,ne .alakmışım
Git sen canım uykusuz kalma. Rüyanda tripsever bir arkadaşımız var onu görTriplimelek Megi :)))) iyi sabahlar
Oooh sabahlamışınız,enn bi sevdiğim,sabah 6da kalkmak olmasa:)))Görüşürüz @ince bilek zarifim
Ben de 6 buçukta kalkıyorum ama geri yatıcam birazdanOooh sabahlamışınız,enn bi sevdiğim,sabah 6da kalkmak olmasa:)))
Ben de yatıyorum çoğu zaman,geçen gece 4 30 da yattım, uykumda yoktu,dalarsam çocuklar servisi kaçırır diye uyuyayım bari dedim:))Ben de 6 buçukta kalkıyorum ama geri yatıcam birazdan
Bende,dinle bak,trip trip trip trip di miiDuzsuzun ayak seslerini duyuyorum
Misssss ellerine sağlık tatlım tatlım
Duzsuzun ayak seslerini duyuyorum
hayır benim ne zaman trip yaptigimi gördünüz çok ayıp yaaaa bu kadar olmazBende,dinle bak,trip trip trip trip di mii
Yok o Tripli gadınınki karıştırdınBende,dinle bak,trip trip trip trip di mii
Oyyyy en tatlı hediyeonların verdiği güller çalılar zamanla solup gidecek ben sana dünya tatlısı bi yığen veriyorum obaya huzur getirecek teyzesi :))
Git sen canım uykusuz kalma. Rüyanda tripsever bir arkadaşımız var onu görTriplimelek Megi :)))) iyi sabahlar
Zarif bilekim triplini rüyanda gör dimişGörüşürüz @ince bilek zarifim
Çünkü sen beni bırakıp gittin uyumayaZarif bilekim triplini rüyanda gör dimiş
Ama sen görürüm dimemişsin
Başınızın tatlı triplileri aynı anda gelmişseAha geldi tripcanlar
Şu ayak seslerine bayıldımBaşınızın tatlı triplileri aynı anda gelmişse
Hayır o kadan da trip yapsek için yanmicek tripli garamelim azcik ucundan dokunduruyoz o kadan yaneeeeBaşınızın tatlı triplileri aynı anda gelmişse
Hani bittiydi iş?Delimisiniz len siz sabahın körü saat daha 8 hava bilem aymadı gidin az ötede triplenin ben zeytine gidiyore bu yüzden çok üzgün
Azcık mıııığHayır o kadan da trip yapsek için yanmicek tripli garamelim azcik ucundan dokunduruyoz o kadan yaneeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?