- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #69.341
Tanışalım tabiiTanisalimmi,kız arkadasin yoktur inşallah, nerde oturuyosun,,kesin erkeksin dimi......
Analarina laf ettirmezler:-D
Bende nasıl konuşulur bilmiyorum kiBide hamile tribi:)yardima gel kos kso
Belli eder ama Nisan belli etmedi canım herkes o gittikten sonra anlattı onla ilgili olanlariKorkma kuzum biz emin olduğumuz üyeler konuşuyoruz zatenki zaten erkek olsa belli eder kendini
Tanışalım tabiiarkadasim yok cok yanlizim ben bayanalrla daha iyi anlasiyorum kkyida kendime yakin buldum
Pamuk bu oyunlara gelme ben seni pMuklara sararimBi ara sıkılırsam haber veririm canım biraz gönül eğlendireyim de
Pamuk sen kac yaşındaydın burda herkes birnirini taniyor değil mi
Onlar bana atilan mesajlar:)Tanışalım tabiiarkadasim yok cok yanlizim ben bayanalrla daha iyi anlasiyorum kkyida kendime yakin buldum
Belli eder ama Nisan belli etmedi canım herkes o gittikten sonra anlattı onla ilgili olanlari
evet dimi sendin diye hatirliyorum oyle demistinAsk ve isyan yu tam olarak tanimiyoruz yas isim kizmi irkekmi:-D:-D
29 canim isim yasemin
Onlar bana atilan mesajlar:)
Ask ve isyan yu tam olarak tanimiyoruz yas isim kizmi irkekmi:-D:-D
29 canim isim yasemin
24 yaşındayım bende :) memnun oldumAsk ve isyan yu tam olarak tanimiyoruz yas isim kizmi irkekmi:-D:-D
29 canim isim yasemin
Sana aglama diyorum bak duymuyosun bile beni:-D:-DBende hastahanede yolarlar dedin sanmıştım
Çikolata alcam diyorum susmuyorBende nasıl konuşulur bilmiyorum kicici Ada cici cicii
Yedek tutacakmis beni beni tolgayi hehePamuk bu oyunlara gelme ben seni pMuklara sararim
Sana aglama diyorum bak duymuyosun bile beni:-D:-D
Çikolata alcam diyorum susmuyor
Yedek tutacakmis beni beni tolgayi hehe
Icim kaynadi izleyince diziyi yükseldimNe tercih yapacak ya biz kaç aydır sevgiliyiz obada. Şimdi sen niden ona göz koydun ki
Yaaa iste seni bideeSana aglama diyorum bak duymuyosun bile beni:-D:-D
Çikolata alcam diyorum susmuyor
Yedek tutacakmis beni beni tolgayi hehe
evet dimi sendin diye hatirliyorum oyle demistincok guzel bisey aslnda
Kendimi tanıtayım sevdiceğim ben ne kızım ne erkek ortaya karışık takılıyorum26 yaşındayım 6 yıllık ewliyim ilk bebisim yolda. Yani galiba kadınim hamile olduğum için öyle düşünüyorum olmayabilir de
Ne tercih yapacak ya biz kaç aydır sevgiliyiz obada. Şimdi sen niden ona göz koydun ki
Yedeğim olmaya devam edersen şusarm :))
Icim kaynadi izleyince diziyi yükseldimhic adetim degildir ama elimdem almaya geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?