- 15 Ekim 2016
- 22.722
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.051
- 598
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #6.901
Ben gitçeeeem , sen geldin
Ama napiim bitemedi filmBen gitçeeeem , sen geldin
Megim sende olmasan ben bugun bitiktim zaten
GüNaYDıN GöNLü GüZeL KK HaNıMLaRı
kurabiyelerin harika canımmmBen gitçeeeem , sen geldin
a2 nin açılması çok iyi oldu :) eski dizileri izlemek gerçekten güzel.Hafta ortası banyomu yaptım, nevresim değişti, çamaşır yıkandı, miss gibi kar havası ile oda havalandırıldı, kahvaltı yapıldı şimdi a2 dizi keyfi ve pırasa yemeği olacak öğleden sonra mesai var kızlaarr sizden ne habeer
günaydın hayırlı sabahlar mahperi canGunaydiiiinn KKnin en tatli sekerleriii
Biliyorum bitanem yogun bir doneme girdinmahperi hatun biricik kardeşim benim güzel kalbini öpeyim .
Umarım iyisindir, bu ara yoğunluğum var doğru düzgün muhabbetimizi edemedik, kahkahalar atamadık, özledim seni
M M e g
ohh ısındım, ayacıklarım donmuştu Pembis Hayaller misssss gibi kahve eşliğinde ısınmak oyle yorgunum ki, kalkacak halim olsa kahve yapardım şimdi. her yerim tutuldu soğuktan ellerine sağlık pembisim
Nasilsin melegimmgünaydın hayırlı sabahlar mahperi can
Nasilsin melegimm
Pembis Hayaller ayılı avatarı önceden biliyorum çok severim "çokda umrumda, çokda tın" ,hava çok güzel çık battaniye altından pençeleri aç. Benim çamaşırlar güneşde miss gibi kuruyor
Günaydın canım , teşekkürlerkurabiyelerin harika canımmm
bende katılacsktım ama hafta sonu kızım çok hastalandı 2 gün ateşi hiç düşmedi
ama süre varsa bu hafta sonu katılabilirim belki
o yok ben varım :S
Senle de tanışamamıştık değil mio yok ben varım :S
Kedim simdi baska bi evde 3gundur bugun geri alicamcanım günaydın kızçen nerdeki
günaydınnnnnnnnnnnnnnyaprak02 bende günaydın güzel gözlü kk hanımları diye okuyorum Allah Allah benım gözlweri nerden gördü dedim bir an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?