- 11 Ekim 2017
- 1.144
- 12.753
- 128
- 34
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #69.421
Hosbuldum tesekkurler kamp mi yapiyoruz :)
Evet yeniyim benEvet burası bizim obamizSen yeni katildin galiba?
tebrik ederim hamileliginizi bu arada cok olmamistir ogreneli ilk bebegin miEvet burası bizim obamizSen yeni katildin galiba?
Evet yeniyim benuyku tutmuyor yahu
tebrik ederim hamileliginizi bu arada cok olmamistir ogreneli ilk bebegin mi
tabiki memnun olurum :) evliyim 1 kizim var 25 yasindayim siz aklima baska bir sey gelmediTekrar hoşgeldin o zaman. eminim çok seveceksin burayı. Evet bende uyuyamadm. seni tanıyabilir miyiz biraz çok özele girmeden?
ta biki memnun olurum :) evliyim 1 kizim var 25 yasindayim siz aklima baska bir sey gelmedi
eski kkcilardanim ben de boyle gerekti diyelim..Maşallah sana daha yeni olmana rağmen emojileri yapmayı biliyorsun. ben öğrenene kadar bi ay geçmişti
ben de sag salim kucagina alirsin umarim canim biraz gezip tozalim mi dediniz ben de 4 yillik evliyim..Bende 6 yıllık ewliym 26 yaşındayım ilk bebeğim yolda hayırlısıyla öyle işte. Tanıştığıma çok memnun oldum
eski kkcilardanim ben de boyle gerekti diyelim..
ben de sag salim kucagina alirsin umarim canim biraz gezip tozalim mi dediniz ben de 4 yillik evliyim..
cok sukur bizde baya sikintili oldu surec.. 2 yasina girecek olsun guc olmasin canim onemli olan :)Sağol canım Allah razi olsun. Yani öyle de diyebiliriz. bi düşük yaptım ondan sonra ara verdik şimdi Allahım ikinciyi nasip etti çok şükür
Pamukum perim
cok sukur bizde baya sikintili oldu surec.. 2 yasina girecek olsun guc olmasin canim onemli olan :)
Canimsn Akabam aa olayı farkettin mı ben şokSeni de severim.gel
Aaaa ikinci üyelikli üye obamıza sızmışcok sukur bizde baya sikintili oldu surec.. 2 yasina girecek olsun guc olmasin canim onemli olan :)
Şimdi geldim,okuyorum canım.Canimsn Akabam aa olayı farkettin mı ben şok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?