- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #6.961
Görersiinn
Hangi pol. Aldın cnm
bir anda kesilmez döklme kanın toplandıkça azalıryarın ıcın randevu aldım ,
gıdıp tahlıl yaptırcam ıns sac dokumu ıcın bı cozum bulabılırım
Yönlendirme mi oldu ki,genel cerrahi genelde ameliyat gerektiren durumlarda alınır randevu.genel cerrahıden aldım ,
cok canım sıkılıyor sacım kısa zaten cok uzuluyorumbir anda kesilmez döklme kanın toplandıkça azalır
ben mıde amelıyatı gecırdım ,Yönlendirme mi oldu ki,genel cerrahi genelde ameliyat gerektiren durumlarda alınır randevu.Ben cildiyeye gitmiştim .Tiroid ,kansızlık ta saç dökülmesi yapıyor.
kansızlıgım varmı bılmıyorum ,Dermatolojiye alın kızlar saçlar kansızlıktan veya deri altındaki mantardan dolayı dökülür eğer ırsi değilse.
Ama benden size tavsiye kimyasallara bulaşacağınıza Uygur life bir göz atın..
ah canım benım stres yapma o kadarben mıde amelıyatı gecırdım ,
sac dokulmesının nedenı de amelıyata baglı bı durum aslında
kansızlıgım varmı bılmıyorum ,
ama B12 dusuk tu en son cıddı derecede hemde
cevap ıcın cok tesekkur ederım , mıde kucultme amelıyatı gecırdım 4 ay once 3. aydan sonra sac dokulmelerı yasayacagımızı soylemıslerdı gercekten suan asırı sekılde dokuluyor saclarımB12 Düşüklüğü saç dökülmesini tetikler ama iğlerini kullansanda muvaffak olamazsın ,yani dökülmesi dursada yerine saç gelmez .Ancak deri altına sıvı tedavi uygulaması var oda ciddi bir rakam nitekim yinede tam çözüm değil.
Bazı şeyler içerden başlar yüzeysel yapılan işlemler sadece geçicidir,Yani sivilcesi çıkan birirnin krem sürmesi gibi ,Esasında ciğer yağlanması tetikler ilç tedavisi gerektirir ama biz kimyasal çok seviyoruz ve geçici mutlulukların peşindeyiz.
Saç dökülmeside öyle ,kullandığınız binbir değişik şampuanlar hiç bir işe yaramaz aksine kimyasal oldukları için belli bir süre cevap verir ertelerler sadece.
Ama senin bir kaç test yapman lazım b12 dengelemek için iğne kullanman gerekiyor 1 aylık bir tedavi sonra kan değerline baktırman lazım çok büyük bir ihtimalle kansızsın ,,,Eğer saçların inceliyor koparak dökülüyor ve her çektiğinde elinde kalıyorsa.
Dermatolojiye görün tahlillerini yaptır. canım.
aslında stresten degıl dökülme vucut yapım degıstıgı ıcın dokuluyor ama bırseyler yapmak ıstıyorum sac dokulmesıne alısık degılım kotu hıssedıyorumah canım benım stres yapma o kadar
cevap ıcın cok tesekkur ederım , mıde kucultme amelıyatı gecırdım 4 ay once 3. aydan sonra sac dokulmelerı yasayacagımızı soylemıslerdı gercekten suan asırı sekılde dokuluyor saclarım
inş bı an önce dokulme durur tekrar uzamaya baslarO halde canını sıkma canım geçici birşeydir.
İNŞALLAH nevoşum hafta sonu yapicim sanırım
takviye alırsan toplar canım sana lavanta kürünü tavsiye ediyorum netten bul yap biinş bı an önce dokulme durur tekrar uzamaya baslar
Lavanta yı kaynatıp için dıyor dogru tarıfe bakmısım degılmıtakviye alırsan toplar canım sana lavanta kürünü tavsiye ediyorum netten bul yap bi
yok kuzum saşına koplex yapcanLavanta yı kaynatıp için dıyor dogru tarıfe bakmısım degılmı
kaynatıp suzup sonra da sac dıplerıme masajmı yapayımyok kuzum saşına koplex yapcan
içince karaciger temizleniyor
yap canımm ölcüsü felan nette saraçoğlunda varkaynatıp suzup sonra da sac dıplerıme masajmı yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?