- 20 Mart 2008
- 142.078
- 214.214
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #70.201
Slm obanin gulleri nasilsiniz
Selam canımm :) iyiyim ve açımSlm obanin gulleri nasilsiniz
Çok güzel bir sofra
Kızlar bu mesajımdan sonra uyurken eşim aradı,komşunun bir yakını vefat etmiş,haberin olsun dedi,gittim evde yoklar.Çok güzel olmuş cano,eline sağlık,kelebekler şeker hamuru mu,gece de yedik gerçi de,karanlıkta seçememişim
ben biraz uyuyacağım cano,çarşafları asarsın sen
[/QUOTE]Kızlar bu mesajımdan sonra uyurken eşim aradı,komşunun bir yakını vefat etmiş,haberin olsun dedi,gittim evde yoklar.
Birşeyler atıştırıp evi toparlıyorum,eşim gelince gideceğiz.Triplimelek Megi M M e g bir daha küsüşmeyin taammı mesajlara bir göz atayım
[/QUOTE]Kızlar bu mesajımdan sonra uyurken eşim aradı,komşunun bir yakını vefat etmiş,haberin olsun dedi,gittim evde yoklar.
Birşeyler atıştırıp evi toparlıyorum,eşim gelince gideceğiz.Triplimelek Megi M M e g bir daha küsüşmeyin taammı mesajlara bir göz atayım
SormaDenklem denk gelmiş hahahaha
Teşekkür ederim ıyiyim sizleri sormalı
Yandı valla
Nikocan hoş geldinn nasılsın epeydir gözükmüyorsun sende.
Arada gizliler geliyorda ondan merak etme.
Rahat ol tuzsuz nikoyu biliyorum..
Bende biliyorum nicoyu rahat olun
Hoşgeldiniz
Hepimiz bişey oldu sandık
Bir anda gidince
İyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın
Bende iyiyim sağolun.
Hanım ablam giremedim bir süre düğün hazırlıklıklarından 6 ay oldu evleneli.
Saskin baykuş tanısan çok seversin :))))
biz tanışmıyoruz sanırım hoşgeldiniz
Hayırlı olsun evliliğin,bir ömür boyu mutluluklar dilerim sana canısı:))
Teşekkürler ablam. Sende anneanne olmuşsun tebrikler allah uzun ömür versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?