- 13 Ekim 2016
- 3.195
- 39.681
- 508
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #70.801
wuhuuuuuuuuuu
Biriyle profilden atışan sen miydin yanlış mı hatırlıyorum ben
Yok yaaa anlamazlar sizi bilenler ben anlamam mesela o kadar kaldırma kuvvetim var :)))Şaka yani sonuçta,nazımız geçmese demeyiz bizde..
İşteeee...bende kalsın.....
Yinede belli olmaz..
Zengoluk çok zor hacıher ise bir adam
Hahayyyyy bende öyle düşünmüştüm zaten ban yemiştiniz sonra herhal güzel laf ediyorsun masallahKesin benimdir
Adam tut onun içindeSorma para verirken elim ağrıyor
Ben çocukları okuldan alıp geleyim sonra görüşürüz fakir fakir uno mla gideyim geleyim benson izci :)
Sorma para verirken elim ağrıyor
Hahayyyyy bende öyle düşünmüştüm zaten ban yemiştiniz sonra herhal güzel laf ediyorsun masallah
Aynen en güzeli öyle olmak zaten biz taka taka psikopat oldukBoşver konu farklıydı ,yoksa benim hayatım eğlenmek ,,eğlenmek için giriyorum buraya,hayatı bile ciddiye almıyorum normalde ,dalgama bakarım
Yok yaaa anlamazlar sizi bilenler ben anlamam mesela o kadar kaldırma kuvvetim var :)))
Himmmmmm bisey olmuş o zaman
Öyle karakter meselesi bazen bakıyorum o kadar saçma şeylerden kavga ediyorlar kiHerkes öyle düşünmez gerçi:))
Boşverrr düşünme bile:))
Öyle karakter meselesi bazen bakıyorum o kadar saçma şeylerden kavga ediyorlar ki
Hayretler içerisinde okuyorum hic tahammülümüz kalmamış sevmeyebilirsin yazma o zaman dimiKavgasız yapamayanlar işte,hayata bakış açısı..
Wuhuuuu sunumunu yesinler ellerine sağlık ablacimmm bizd e öptük seni gel sık sıkGününüz güzel geçsin . Konu başlığı değişmiş galiba:)
Eki Görüntüle 2092327
Kahve zamanı. Öptüm hepinizi.
Gününüz güzel geçsin . Konu başlığı değişmiş galiba:)
Eki Görüntüle 2092327
Kahve zamanı. Öptüm hepinizi.
Hayretler içerisinde okuyorum hic tahammülümüz kalmamış sevmeyebilirsin yazma o zaman dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?