- 20 Mart 2008
- 142.073
- 214.208
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #71.081
O daha janjanli ymis
İyi be taam annadıkKonu döndükçe anlarsın baykusum seviyorum sizi sadece bunu bilin
Delirtmeyin beni aydım efesiyim benİyi be taam annadıkbağırmasana
Ben de Aydın efesiyim napalııımmmDelirtmeyin beni aydım efesiyim benkeserim biçerim topunuzu
Nerde benim kalasnikofumBen de Aydın efesiyim napalııımmmHııııhhhhhhhhhh
Babamiz aliyor canim ama gelemedigi cok oluyo bende gidiyorum almayaServisle gitmiyomuydu pamikim benim damat hemen yolluyum servisi sen yorulma
oyle..Bi çıktım geldim neler olmuş kim nereyi terketmiş anlamış değilim ben burası hariç 2 topikte daha varım zayıflama ve takım ama isterse 50 olsun takıldıgım yer ben burayı sevdiğim için hala yine hep gelmeye devam ederim biri sibel de var demiş diğeri aaaa o da mı var demiş beni tanimadinizmi bu kadar zamanda kızlar hepinize diyorum herkes biyerlere gider gelir isterse gitmez bu kizilacak gücenecek bisey değil asla ben sizi seviyorum kendinizi yıpratmayın oba hep olacak bu kadar dolu
Yaş araligi cok önemli benceSenin iş çok zor canım yaoğlanı götürünce ikizler kime kalıyor. Gözümü korkuttun :) ikinci çocuk mu nooooo:)
Ben de Aydın efesiyim napalııımmmHııııhhhhhhhhhh
Bayağı çaba sarf ettim anlamak için sonra düştü jeton bak kavga etmeyin döverim hepiniziDelirtmeyin beni aydım efesiyim benkeserim biçerim topunuzu
Ben dilimlen döverim dapançaya gerek yohhhNerde benim kalasnikofum
Sanki servis alıp getiriyor dimistin de ondan dedim cano eşin nasıl alacak herzaman tabi zorBabamiz aliyor canim ama gelemedigi cok oluyo bende gidiyorum almaya
oyle..
Yaş araligi cok önemli bence
Ya aralarında 1 yas olacak ya 4
Benim büyüğüm ikizkee doğduğunda 2bucuk yasindaydi
Oglum cikmak isteedi ama cikamadik
Benim bakışım yeterBen dilimlen döverim dapançaya gerek yohhh
Sissssstttt baykussssss girme aramizaaaaaaBayağı çaba sarf ettim anlamak için sonra düştü jeton bak kavga etmeyin döverim hepinizi
Aracı yer dayağı diyorsun :)Sissssstttt baykussssss girme aramizaaaaaa
Ortada kalirsin
Diğer Meg'ler benim varyasyonlarımdır muhtemelen,çünkü ben 10 senedir burdayım
Bir ara bikaç aylığına Tatlicadi Meg oldum,anaaa bi baktım büssürü Meg'ler türemiş
Servise verdik ama okuldan gelmek istemeyince seevis ve butun veliler yarım saat falan bizi bekliyorduSanki servis alıp getiriyor dimistin de ondan dedim cano eşin nasıl alacak herzaman tabi zor
Nerde benim kalasnikofum
Ben dilimlen döverim dapançaya gerek yohhh
Kalma arada diyorumAracı yer dayağı diyorsun :)
Servisteki abla nin o işi çözmesi lazımdı aslında onu öğretmen ve abla nin elbirliği ile çözmeleri lazımdıServise verdik ama okuldan gelmek istemeyince seevis ve butun veliler yarım saat falan bizi bekliyordu
Sorun oldu tabi
Tmm usulca çekiliyorumKalma arada diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?