- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #71.861
Hayırdır canımGeçmişle sınanıyorum 25 dk dır
Bana da enerji yolar mısınYerinde duramıyordu dersiniz soran olursa
Yanlız değilsinEwet büyüdü...
Ve biran önce bıyıklarının çıkmasını isteyen bir oğlum war
kuzum akşamları vakit kalıyor
88 yaşında bakıma muhtaç
bir süre bende kalıcak,
vakit buldukça geleceğim,
sizi seviyorum çok..
Bugün giremedim ya canım çok sayfa birikmişHayırdır canım
Anladım sonradanBana da enerji yolar mısın
Bende tanışırım seninle
Yanlız değilsin
Bugün giremedim ya canım çok sayfa birikmiş
Sana da canımİyi akşamlar dostlar
Yapacak bişey yokAbboow
Yemez kiii ahahahhahaha kıyma yedire yedire içinde kıyma çıkacak ahahahahhahaAy buna yazmasam olmaz,arada derede,tuzsuzum bir kıymalı da bende var,yetmezse alırsın,havuçlu kıymalı bezelye
Başa gelen çekilirYapacak bişey yok
Yemez kiii ahahahhahaha kıyma yedire yedire içinde kıyma çıkacak ahahahahhaha
Ahahahah napalim artık geç erken yemeği yapıp koyuyoruzBaşa gelen çekilir
Şükretsin,ortada emek var o kadarAhahahah napalim artık geç erken yemeği yapıp koyuyoruz
Emek burda ona yanar söner biseyler yapıp yediriyom Allah'tan sevdiği şeyler var yemekte dilinden kurtulamam zatenŞükretsin,ortada emek var o kadarahaha
O yüzden sormak en iyisi. Yoksa surat yapsalar çekilmezEmek burda ona yanar söner biseyler yapıp yediriyom Allah'tan sevdiği şeyler var yemekte dilinden kurtulamam zaten
:))Bende az yaptım pilavın yanına,eşime dünden yahni vardı,ordan yırttımYapacak bişey yok
Yemez kiii ahahahhahaha kıyma yedire yedire içinde kıyma çıkacak ahahahahhaha
Ben çok severim balık tavuk et her türlü sebze gideri var bende kocam seciyor çok etçil olan o ama her türlü yemez malesef o konudada seciyor:))Bende az yaptım pilavın yanına,eşime dünden yahni vardı,ordan yırttımBenim eşim pek seçmez,eti balığı seven benim aslında,eşim de hangisi pişerse ondan yer
Ellerine sağlık canım :):))Bende az yaptım pilavın yanına,eşime dünden yahni vardı,ordan yırttımBenim eşim pek seçmez,eti balığı seven benim aslında,eşim de hangisi pişerse ondan yer
Sağol canımEllerine sağlık canım :)
Sağol canım
Benimki diliyle döver beni sürat ne kelimeO yüzden sormak en iyisi. Yoksa surat yapsalar çekilmez
AmaanBenimki diliyle döver beni sürat ne kelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?