- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #7.201
Ay vallahi bende acim ama ben yemek istemiyorum hic istahim yok nasil kilo alocam ben
İnan hic iyi bir sey degil 45 kiloyum babanem oleceksin diyorKiž bnde kilo problemi olmasaydı şimdi neler neler yerdimkeşke senin yerinde olsaydım
İnan hic iyi bir sey degil 45 kiloyum babanem oleceksin diyor
Ask olsun o kadarda degilKız fotoda etine dolgun gozukuyodun ya
Sizin oralar fırtınalı yoksa yürürken ucmayasin diye kolundan tutuyorlarmi
Ask olsun o kadarda degil
Balim kemiklerim iri heralde zayıf durmuyorum boyumda zaten 1.60 kisa oldugumdam normal gorunuyorum, uzun olsam zayif girunurdum ama bi 5 kilo alsam iyi olacak
Aynı boydaymisiz bn 59 sen 45 14 kilo var aramızda hahayytttbana kendimi obez hissettiren arkadaşıma teşekkürlerimi sunuyorum
Ay sen zayif duruyosun 59'dan. Ayrica cok dehil ama rahatsizsan 55e dus fistikim hos olursun ama bence sen boylede iyisin
Aynen bende sasirdim 59gibi durmuyosun hic takma bence rahat ol55e düşmeye çalışıyorum ama nerdeee inşallah duserim
Sagol bebekim her gorrn 59 olamazsın daha zayifsin diyo artık etimmi puf niye böyle anlamadım
Aynen bende sasirdim 59gibi durmuyosun hic takma bence rahat ol
Uykum geldi ben uyursam seni ayular yirr
Aaa tabiki gel yanima minik kuşum hatta biz artik ayni cadirda yasayalimBnmde uykum geldi bu gece senin çadırında uyuyabilirmiyim bn cadirim soguuukkk
Aaa tabiki gel yanima minik kuşum hatta biz artik ayni cadirda yasayalim
Aa hic bende oyle tip var miSupeerr bi fikir ama gece horlmazsin dimi
Aa hic bende oyle tip var mi
Sabah ilk kalkan digerini uyandirir iyi gecelerYok tabiki kusumuyku tulumumu aldım geldim iyi geceler
Sabah ilk kalkan digerini uyandirir iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?