- 22 Aralık 2017
- 3.344
- 6.557
- 73
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #73.121
Hey hişt fıstık çiki çıktı
Ben de kör topal netle nöbetteyim juuuustEvettt bulurum benmegim triplim gelecek onun için gidemem
Var sen düsün diğer binanin wifi giriyorum İzinli olarak :) kardesimin manitasindan:))Ben de kör topal netle nöbetteyim juuuust
Bu akşam inadı tuttu,1 saatte bir sayfa açılmıyor
Bende söylüyorum iki 3 gündür :)Zor kurtuldum bu şarkıdan
Sabaha kadar dinlerim simdi
Heç eyii etmedin :)))
Şu başka birinden wifi çekenlerin hali komik oluyor ablam mutfağa gidemiyor mesela çok gülüyorumVar sen düsün diğer binanin wifi giriyorum İzinli olarak :) kardesimin manitasindan:))
Var sen düsün diğer binanin wifi giriyorum İzinli olarak :) kardesimin manitasindan:))
Mutfağa gidiyorum da wifi giremiyorumŞu başka birinden wifi çekenlerin hali komik oluyor ablam mutfağa gidemiyor mesela çok gülüyorum(sözüm meclisten dışarı )
Olsun beeee buda geçer :)Mutfağa gidiyorum da wifi giremiyorumnormal de mobil'den giriyorum yetiyor da :)
Hahahhah gelinimiz şeker gibi :) şehir disinda okuyor tee ordan verdi şifrelerini :)))Bu gece möhim gece Gelin dediğin o kadar yapcek
Yarin 15i gececek evetOlsun beeee buda geçer :)
Vaaay bana da versinHahahhah gelinimiz şeker gibi :) şehir disinda okuyor tee ordan verdi şifrelerini :)))
Geçen ne 15 inde :))Yarin 15i gececek evet
Bu da geçer dedin ya :) geçer yarin kapatirim faturayi :))Geçen ne 15 inde :))
Hoş gelmişlerr neredeler :)İkiiiisideeeeeeeeeeee
Pembeleşmişler baakHoş gelmişlerr neredeler :)
Ahahahaha jeton şimdi tingirdadiBu da geçer dedin ya :) geçer yarin kapatirim faturayi :))
Jetonunu yesinnler:*Ahahahaha jeton şimdi tingirdadi
Kizzzz cilve yaptirtma şimdi banaJetonunu yesinnler:*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?