- 13 Eylül 2015
- 21.920
- 68.886
- 598
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #73.501
Gissli gissli okuyordum,ama açığınızı bulamıyordum,geleyim bari
Gissli gissli okuyordum,ama açığınızı bulamıyordum,geleyim bari
Akşama yemek yapıyorum oba için bakEki Görüntüle 2095001
20 kilo pirinç,bir teneke yağdanda pilav yapıcam,ziyaretçimiz çok olur bu günlerde,aç bırakmayalım,di mi
Ayyyy pişmiş halini merak ediyorumGissli gissli okuyordum,ama açığınızı bulamıyordum,geleyim bari
20 kilo pirinç,bir teneke yağdanda pilav yapıcam,ziyaretçimiz çok olur bu günlerde,aç bırakmayalım,di mi
Ablam hayırlı uğurlu olsunHanımalr biraz önce kızım aradı meğerse cinsiyet belli olmuş kız geliyor kızzzzzzzzzdoktorla anlaşmış akşam evde parti verceklermiş eşine o zaman söyleyecekmiş...
Yani hep kız diyordum bendeeee damatta kız istiyordu hep..
Ablam hayırlı uğurlu olsunrabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Kızlar çok fenavalla tam cilveli oluyorlar
Sağol ablacım,oba da yiicez akşama, @tuzsuz_ruh ta içecekleri ayarlayacakHımmmm tavuk en dayanamadığımm ellerine sağlık denizcim
Yapıyorum bebişim,3 sini yaptım,yeter miAyyyy pişmiş halini merak ediyorum
Ellerine sağlık denizim
Evet evet bol bol yap
Sağol ablacım,akşama.oba da yiicez akşama, @tuzsuz_ruh ta içecekleri ayarlayacak
Yapıyorum bebişim,3 sini yaptım,yeter mi
Sabaha da özel kahvaltı hazırlarızAkaba m ve ince bilek imizin gelişi için
Olayı şimdi anladım denizim yaaaGissli gissli okuyordum,ama açığınızı bulamıyordum,geleyim bari
Hayırlı olsun kelesli ablam her insana kız evladı da nasip etsin Allah'ım kız berekettir ins sağ salim alsın kucağına yavrusunu yavrun :))
Amin inşallah ablaÇok sağol canım benim,amin inşallah hayırlı bir evlat olsunda yeterki..
Yaaa :)Pambikli şimdi ben onu tarkana göz göze olam diye istediydim ama yoksa olar yani her turlu
Şu foto atmayi öğretin bana telden giriyorum
Akşama nezih şeyler atayım buraya :)))
Amin inşallah abla
Sibel e tek yemek yetmemissssVayyyyy neler okudu gözlerim sibellll
Ne güzel ilk torun kizBan kaçtım hanımlar iyi akşamlar görüşürüz sabaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?