- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #73.601
Tarkan diyoruz halâ diyet diyorBen yemeğimi yedim dunur geç olur konser bitimi diyetime aykiri beni suça teşvik etme
Hani nerdeydiniz yoktunuz işteBuradayız her daim
Boşver cnm. Söyleme istemiyioersan yasadigin yeri vs söyleme taninabilecegini düşünüyorsan ben 10 yıllık evliyimSanaldayız diye gerçek adımı söylemedim. :) 6 aylık evliyim. İzmitliyim. Sen?
Ben yemeğimi yedim dunur geç olur konser bitimi diyetime aykiri beni suça teşvik etme
Ne konusu kız nerede?Boşver cnm. Söyleme istemiyioersan yasadigin yeri vs söyleme taninabilecegini düşünüyorsan ben 10 yıllık evliyim
3 çocuk anasiyim ..
Hayretler içerisinde kazen beyin yeni açtığı konuyu okumaktayim o yüzden gelemedim
Valla okuyamadım ne yazdın kız orayaHani nerdeydiniz yoktunuz işte((
Korktum ben kendim kendim
Kazen in açtığı paylaşıma bak şu asitli içecek markası 2 yıl kk yi takip etmişNe konusu kız nerede?
Bakayım canım teşekkür ederimKazen in açtığı paylaşıma bak şu asitli içecek markası 2 yıl kk yi takip etmiş
Ay pardon canim yesil yapacaktm sari olmisValla okuyamadım ne yazdın kız oraya
Kk yi takip mi etmis allah allah okuyim bakamKazen in açtığı paylaşıma bak şu asitli içecek markası 2 yıl kk yi takip etmiş
Parçala beniBen neye gülmüşüm o kadar
Aaaa yok öyleeeTamam abla yarın ben kendi evimde yerim
Çok ciddiyim ben tarkanlan yidim konser önüVallami sibelll ciddimin kız:))
Hangi Tarkan megastar olan mi cakma ahtapotla boğuşan miÇok ciddiyim ben tarkanlan yidim konser önünapiyim sizle yemegi
Şaka diyorum çok severim haslayip sarımsak limoj tuz zeytinyağı missssssAaaa yok öyleeeanca beraber kanca beraber hem sağlıklı da
Kız zaten tarkanla yicektin yaÇok ciddiyim ben tarkanlan yidim konser önünapiyim sizle yemegi
Karnabaharın lacivertiBen hic brokoli yapmadim
Fırında karnabahar a bayılıyor cocujlarim onu yaparim sık sık
Dün oglum yesil bi oyuncagini getirdi
Anne oynayalim dedi oturduk oynuyoruz
Bugün sen pazardan brokoli almissin aksama yapacaksin tamammi al bu brokoli dedi:)
Ben şok:))
Bu hafta alayim bari nedir tanisalim kendisiyle:)
Yok gııı hakikisindenHangi Tarkan megastar olan mi cakma ahtapotla boğuşan mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?