Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Yani ne gibi çıkarı olabilir ki
Kola ile kadınlar kulübü
Bekleyelim bakalım
Ben bu konu da kola sokulmuyorsa eve ne sağlikli tavsiye ediliyor onlarin ambalajiyla piyasaya sürülmesidir diye düşünüyorum.
Hatta daha da fazlasi bağimlilik yaptiracak kadar farkli maddelerle harmanlanacağini düşünüyorum.
Burayi secmelerinde ki amacin üyeliklerin samimiyeti , deneyimlerinden kaynaklanan bir çok tavsiyeyle neye yakin bir imaj sergilersek daha daha çekici , cezbedici gelir de daha da devleşiriz diye izlenimlerin esas alindiği bir ürün haline geliriz diyedir diye düşünüyorum.
Misal şekerin farkli sekiller de ve renkler de olup revaş da olmasi gibi önemli olan camekan gösterişli olsun ki talep artsin davasi.

Kazen beyin devamini getirmesini bian önce bekleyeceğim güzel denetlemiş...

Haklı olabilirsin canım çünkü en çok çocuklar üzerine durulmuş.
Çocukların beslenme alışkanlıkları vs.
Bakalım neler olacak

Kimisee kalmadi mi? Ben
Haklı olabilirsin canım çünkü en çok çocuklar üzerine durulmuş.
Çocukların beslenme alışkanlıkları vs.
Bakalım neler olacak
Ben bu google robotlarindan da şüphe ediyorum her konuyu inceliyorlar kolay bağlanti içindir muhtemelen ama yine de daimi olmasi kafa kurcaliyor :/

Ablaaaa hayırlı olsun prenses geliyor desene
Abla yalnız bana da kız demişlerdi oğlum oldu
HanimKelesimiGetir

Gğnaydın hannazcım,prenses geliyormuş dün öğrendik bizde,sanki biraz erken oldu gibi geliyor banada..
Genede hayırlısı olsun sağlıcakla doğsunda..

Kızınız hayırlı olsun abla,çeyizlere start o zamanBAŞLAAA

Çok teşekkürler denizcim sağol
Aman dur ne çeyizi daha anasınınkini ancak hallertmiştim

Wuhuuuuu yengeç kızı geliyorrrrrrr

Hemen yelek ceket patik atkı şapka başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…