- 29 Nisan 2013
- 22.030
- 116.169
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #7.341
Ben yedim ve geldim
Biri beni duşa firlatsin
Geçmiş olsun canım,zencefil iç. .Sanirim hasta oluyorummm bogazim feciii
Canım Esesimmmm
Teşekkür ederimmm
Ya az once portakal suyu iceyim dedim Allah'ım affetsin olmayanlara daha çok versin ama hic mi sevmez bir insan portakal suyunu..Hadiiihemen limonata yap iç bari C vitamini. Kıyamamm
Sagolasin esesim. Pastil attim agzima bir tane. Yutkunurken aciyor. Dun sicaktan soguya soguktan sicaga girince irkile irkile titredim sogukta..Geçmiş olsun canım zencefil iç
Bal ye bolbol limonlu çorba iç
İnşallah geçer❤
Sagolasin esesim. Pastil attim agzima bir tane. Yutkunurken aciyor. Dun sicaktan soguya soguktan sicaga girince irkile irkile titredim sogukta..
Hiç gelmiyon malum buluşma alanınaYaaaaa niyeeeee kustunnn banaaaaaa
Saol esesim teşekkür ettim valla canımda çekti kolay gelsin
Tatlım karar veremedik henüz iki çocukla yemeğe oturmak gözümü korkuyorTeşekkür ederim canım
Amin aminnn, çok zor gerçekten..
Ne yiyorsan biz de gelelim mi Ahterim ?
Allah razı olsun canım bende severim kiKuzum benim seviliyorsun ❤
Tatlım karar veremedik henüz iki çocukla yemeğe oturmak gözümü korkuyorgel tabii fazladan sipariş ederiz
Ama ama ama amaaaaaaaa vallahi cok yogunum hafta sonu kacamagi yapayim didimmmHiç gelmiyon malum buluşma alanına
Sagolasin esesim benimm sen nasilsin neler yapiyorsunHavalar soğuk dikkat et kendine canım benim ❤
Sen çok temiz kalplisin nerden bildin çocuklarla anca pizzaSipariş olucaksa pizza isterimm
İnsan kendi zor yemek seçiyor, hele çocukla düşünemiyorum bilee
Neyse tamam bu seferlik affettik seni :) benim oğlan senin yazını okurken gelmiş diyoki aa kurdelaAma ama ama amaaaaaaaa vallahi cok yogunum hafta sonu kacamagi yapayim didimmm
Sen çok temiz kalplisin nerden bildin çocuklarla anca pizzasen gel kuzum sanada söylerim
Neyse tamam bu seferlik affettik seni :) benim oğlan senin yazını okurken gelmiş diyoki aa kurdela
geçmiş olsun dikakt etSanirim hasta oluyorummm bogazim feciii
Yok canım ikisi de erkek Ocak'ta büyük 6 şubatta küçük 2 olcak rabbim izin verirse ellerinde öper ablasıValla olsa olsa pizza yerim dedim o yüzden öyle yazdım
MaşaAllahTatlı oğlun varmışş Diğeri kız dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?