- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #73.781
Baktikca anne olasim geliyor.Aynen melek gibi zaten bunlar..
Harikasin tuzsuzum.En sonunda dotumlen dünyaları devirmeyi başardım bu şarkılara oynucam derken koca tabağı gırdım
En sonunda dotumlen dünyaları devirmeyi başardım bu şarkılara oynucam derken koca tabağı gırdım
Baktikca anne olasim geliyor.
Harikasin tuzsuzum.amaaan bosveeer canin sagolsun.
Baktikca anne olasim geliyor.
Harikasin tuzsuzum.amaaan bosveeer canin sagolsun.
Sen kendi şarkını dinledin miAman bışver giden tabak olsun
İnşallah böyle tatlı minnak bir kızın olur..
Ay insallaahh cok tesekkur ederimm ablammAman bışver giden tabak olsun
İnşallah böyle tatlı minnak bir kızın olur..
Kiz niye mutfakta oynuyorsun? Salonda oynasana ferah ferah.o değilde mutfağı yikcam yakında ondan korkuyom
Sen kendi şarkını dinledin mi
Ay insallaahh cok tesekkur ederimm ablamm
Kiz niye mutfakta oynuyorsun? Salonda oynasana ferah ferah.kirilmasi bir sey degil toplamasi sikinti.
Zaten toplamaktan korkuyom yaaa iş yaparken oynuyorum ahahahAy insallaahh cok tesekkur ederimm ablamm
Kiz niye mutfakta oynuyorsun? Salonda oynasana ferah ferah.kirilmasi bir sey degil toplamasi sikinti.
Aaaaa benim şarkım mı vardı nerde nderdeeeee
İnşallahhhh aminnn..
Aaaaa benim şarkım mı vardı nerde nderdeeeee
İnşallahhhh aminnn..
Is yaparken ben keyifsiz oluyorum sen oynuyor musun?Zaten toplamaktan korkuyom yaaa iş yaparken oynuyorum ahahah
Bende keyifsiz oluyom perim de muzik acinca duramam keyfim yerkne geliyor o zaman
Is yaparken ben keyifsiz oluyorum sen oynuyor musun?birazdan banyoyu temizlicem bi psikolojim bozulur gibi oldu.
Sana uygun heybetli bi şarkı olsun dedim diBuldum buldummmm teşekkürlerrr hayatımı tespih yapmışımm deli diyorlar banaaaa doğru valllaa deliyim zatiiii
Sana uygun heybetli bi şarkı olsun dedim di
Kızz nasılda cuk heeeeeBebegimmmmm bu sanaaA
AhahahAyy bu şarkıyla bı anim var utandım şimdi
Bu şarkı çok meshurken iki kanka okul çıkışı söylüyorduk karşıdan karşıya geçerken aşkım baksana bana dedik o sırada önünüzden geçen arabadaki şoför döndü bize baktı
[/QUOTE]Bana bak hanııım hanımnetime kastın mı var,ben öyle vur patlasın,çal oynasın video açsam nasıl olcak öyle he,bitsin de gelemiiimmi Zaten @ince bilek imin banı kalkmamış,@Akaba m uyanmamış
Kızım kafa derler buna kafaaaaaKızz nasılda cuk heeeee
Bıyıklı kısmı deellll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?